Maltesmad - Vegetarlasagne

Kulminationen..

img_4595Når man først sidder med uoverskuelighed op over begge øre, så skal der ikke meget til før vandet flyder over. Når alt det man har glædet og håbet på går i opfyldelse, så niver man sig alligevel i armen – kan det nu passe? Og ja det kan det, og det gør det. Når man så bliver overvældet af ualmindelig meget glæde på én gang, så bliver man bange – for kan det nu passe? Fortjener jeg virkelig dette? Og ja det gør jeg sgu!

Søvnløse nætter, mangel på appetit og humør. Tænk at så mange glæder kan have så negativ en effekt på kroppen. Jeg er lidt træt nu. Nu må det faktisk godt stoppe.

Forleden vågnede jeg ved et sæt. Jeg var sikker på at jeg havde sovet over mig! Jeg nægtede at kigge på telefonen, fordi jeg vidste jo at jeg havde sat ur. Jeg sætter jo altid ur, hvorfor skulle jeg så kigge? Fald i søvn igen Caro, lad nu være.. SOV! Men hvad nu hvis min telefon var gået ud? Har i ikke oplevet hvor tit iPhone 6 går ud når det er koldt? Jeg er ved at blive sindssyg. Jeg lå i lang tid og kiggede på Malte der sov, overvejede at vække ham, så kan kunne underholde mig, men jeg vidste at han skulle op til eksamen dagen efter, så det måtte jeg nok ikke. Efter lang tids overvejelser kiggede jeg på min telefon – klokken var kun 6! Jeg skulle først op kl 07.30! Forhelvede kvinde, så fik jeg akut ro i min krop, og jeg faldt i søvn med det samme.

Jeg har fået lejlighed. I Sydhavnen. Hvilken lykke der burde brede sig i min lille krop, men jeg blev simpelthen så bange. Hele sidste uge gik på at se lejligheden, snakke med banken, min skole, min familie.. Det var faktisk overhoved ikke specielt rart, det hele skete så pludseligt. Jeg fik af vide at jeg havde fået den mandag, så den tirsdag, snakkede med banken tirsdag, sagde ja til den onsdag.. Voldsomt for et tryghedsmenneske som mig. Jeg har endda fundet en sød pige jeg skal bo med, jeg har også fået lånet godkendt i banken, jeg har også arrangeret flyttemand, jeg har også klaret alt det praktiske… Alligevel er jeg ved at skide i bukserne af skræk! Jeg skal simpelthen bo i en lækker stuelejlighed i hjertet af Sydhavnen.. Aldrig har jeg været så bange før! For at det ikke skal lyde som om at jeg er mega sensitiv, så falder det også sammen med min første praktik, en modulopgave og noget andet lidt for privat. Det hele sker lige NU og jeg skal fandme løbe hurtigt efter toget, ellers kommer jeg ikke med.

Men i bund og grund. Bag alt denne usikkerhed og bag mine rystede ben, så er jeg jo kodylt glad! Jeg har ventet på denne lejlighed i et år, og nu ligger den foran mig.. Jeg mangler møbler. Jeg mangler også et køleskab og en ovn. Min gamle klasselærer han har klaret sig igennem hele sit voksenliv uden et køleskab, jeg burde kunne klare mig nogle uger.

Når man får alt det man har håbet på, så tror man at man ikke har fortjent det, er det ikke underligt? Jeg ringede alt for mange gange til udlejeren for at være 100% sikker på at den er min. Der står Caroline Thorsfelt på kontrakten og jeg har skrevet under.. Amagerpigen bliver sgu en Sydhavnstøs. Shit..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

13 kommentarer

 • Hvor skønt for dig! 🙂 Og Sydhavnen er et skønt sted! Jeg selv har boet her i 6 år, og området udvikler sig konstant til det bedre. Må man spørge om det er den nye eller gamle del af Sydhavnen, der er tale om? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Nadia.
   Glæder mig rigtig meget. Det er den gamle del jeg skal bo i 😀 …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også den hyggeligste! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg glad for du siger! Er ikke helt vildt kendt derude, glæder mig ekstremt meget 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det gamle sydhavn har altså også sin charme, or det er dejlig tæt på Valbyparken 🙂 har selv boet her i 1,5 år. Og så går man ikke ned på pizzeriaer 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det gav virkelig mening for mig, det her indlæg, Caroline.. Jeg prøvede lidt det samme for ca. 1,5 år siden, hvor jeg både fik nyt rækkehus med min kæreste, en lille hvalp, og et job. Det hele skete seriøst den samme dag. Og selvom det var nogle vildt fantastiske ting, så kunne jeg ikke rigtig finde glæden, og det fik jeg SÅ dårlig samvittighed over. Men det er jo bare fordi jeg har været overvældet af helvedes til.. I dag er jeg jo lykkelig for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg glad for du skriver. Så er jeg ikke alene i det. Det er lidt underligt at man kan blive helt overvældet, selvom det er dejlige ting. Jeg glæder mig til at puslespillet falder bedre på plads snart, så jeg kan mærke glæden 🙂 ..

   Tak for din kommentar.
   Rigtig god dag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med lejligheden, hvor bliver det rart for dig.
  Tak for en fantastisk blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak! 🙂 ..

   Selv tak, tak fordi du læser med!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Uuuh er også selv tidligere Amager-pige som nu er sydhavns tøs! Velkommen her til!! Og tillykke med lejligheden❤️👍🏻 Og tak for skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak! Glæder mig vildt meget til at bo der ✌🏻.. tak for ros! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig godt, for det er vildt mange ting! Men nyd det gode, der sker!❤️Det er kommet det af en grund!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak ✌🏻.. det håber jeg også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maltesmad - Vegetarlasagne