Jeg..

Maltesmad – Vegetarlasagne

img_4497

#Maltesmad! Min Malte laver uden tvivl vanvittig lækker mad, og det nyder jeg som regel godt af! Lige når man tror det ikke kan blive bedre, så disker han op med endnu en herlighed. Denne vegetarlasagne er jeg monster fan af!!

Vegetarlasagne med linseplader

Tomatsovs:
– 1-2 fed hvidløg, presset
– 2 rødløg, skåret i små tern
– 2-3 gulerødder, skåret i tern
– Evt en halv squash eller en rød peber, ligeledes skåret i tern
– 1 spsk. tomatpuré
– 2 ds hakkede tomater
– Chili, tørret eller frisk (mængde afhænger af hvor stærk du vil have den)
– Oregano og timian, tørret
– Salt og peber
Øvrige ingredienser:
– Lasagneplader lavet på linser (vi fandt nogle økologiske på bud i Netto, ellers kan almindelige også bruges)
– En pakke bechamelsauce eller mornaysauce
– En pakke revet ost

Fremgangsmåde:
Start ovnen og sæt den på 200 grader varmluft.
Snit dine grøntsager til sovsen.
Sæt en gryde på middelhøj varme på en kogeplade start med at sautere løg til de er gennemsigtige og gyldne.
Tilføj krydderierne og de øvrige grøntsager og giv det 5-7 minutters tid inden du tilføjer puré og de hakkede tomater.
Kog det op og lad det stå og simre i 15 minutters tid indtil grøntsager er møre.
Smag til med salt og peber.
Imens saucen står og hygger, smøres et ovnfast fad.
Når du samler lasagnen, så start med tomatsovs, derefter plader, så et lag bechamel/mornay og så et lag revet ost (hvem elsker ikke smeltet ost, så masser af det!). dette gentages 1-2 gange og herligheden smækkes i ovnen, hvor den skal have cirka 30 minutter, men se til den løbende.

Og bum! Så danser dine smagsløg fandango hele natten! Voila

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg..