passende titel..

Podcast anbefalinger.

img_3533Jeg har skrevet flere gange at jeg er mega fan af podcasts! Der er et eller andet hyggeligt over at lytte til det når man cykler, træner, støvsuger, stener whatever..
Jeg har også selv skrevet flere gange, at jeg er i gang med at lave min egen podcast. Tror at jeg skrev om det for over et år siden.. Ja, jeg er ikke altid lige hurtig.. MEN, på tirsdag skal jeg faktisk til et meget spænende møde om netop dette. Det har været på tegnebrættet i så lang tid og nu bliver det måske snart virkelighed, jeg glæder mig så meget. Kan virkelig godt se mig selv sidde foran en mikrofon og bare snakke på livet løs, nå.. Alting til sin tid.

Men hvad er en podcast egentlig? Hvilke nogle skal man lytte til?
Jeg fortrækker podcast istedet for radio, der er ikke nogle reklamer, irriterende trafik og vejr meldinger, der er kun snak – hvilket også kan blive tungt i længden, derfor er du så heldig at jeg lige nu fortæller dig hvad du skal lytte til.

Start med at downloade ”podcast appen”, så kan du søge efter det der interesserer dig.

De her podcast lytter jeg til:

Mads & monopolet: Det behøver vist ikke en dybere forklaring, de fleste mennesker kender det program. Elsker især når skønne Hella er inde og snakke. Afsnit indtil videre: Alt for mange.
Den grå side: Søren Rasted står bag denne podcast. Han får fuldvoksne kendte danske mænd der læser højt af sexhistorier. Mænd på over 40 år som flækker af grin når de siger ”pik”, det er mega useriøst og ualmindelig underholdende. Afsnit indtil videre: 4.
Anders & Anders: Anders Lund Madsen og Anders Breinholt der snakker om alt og ingenting. Jeg synes de startede stærkt ud, de første afsnit var sjove og gennemførte jeg nød virkelig at lytte til dem. Synes bare desværre at nogle af deres afsnit er lidt vage, de mangler noget som holder mig hængende. MEN, de to drenge er jo altid bare skønne at lytte til, jeg har lyttet til alle programmerne. Afsnit indtil videre: 16
Her går det godt: Peter Falktoft og Esben Bjerre snakker om hele verden og alt derimellem. De hygger sig mens de gør det og det bære deres podcast præg af. Jeg har lidt svært ved Peters attitude, han er en kende for selvglad, men tænker at det er en del af charmen.. Uanset hvad så er det en genial podcast som sørger for at holde en interesseret. Afsnit indtil videre: 6.
Third Ear x Politikken – Kvinden med den tunge kuffert: Det var en af de lidt længere. Det er kanalen ”Third Ear”, som har produceret programmet ”Kvinden med den tunge kuffert”. Hvis du ikke har hørt den, så smid din telefon eller computer væk fra min blog, hent den og lyt! Jeg er aldrig blevet fanget af en historiefortælling så meget, som jeg gjorde med denne. Kvinden med den tunge kuffert handler om en norsk kvinde, der lever af at svindle andre mennesker. En dansk journalist prøver at finde hende, mens han fortæller levende om alt hvad der sker omkring ham. Denne podcast er så gennemført at jeg er ked af at jeg slugte alle 7 afsnit på 2-3 dage. Third Ear har også andre historier som man kan høre inde på deres kanal.
Kongerækken: En podcast som jeg lige er begyndt på. To gutter der fortæller om vores kongerække helt fra Gorm den Gamle til vores nuværende dronning. Nu er jeg utrolig fascineret af vores kongehus, så jeg tror jeg vil finde det spændende, men drengene er også super hyggelige at lytte på, de har en god portion humor med, så det ikke bliver alt for historisk og kedeligt. Afsnit indtil videre: 61.

Der findes jo et hav af podcast og der er så mange som jeg virkelig gerne vil lytte til. Nu har i fået mine anbefalinger, lytte du selv til podcast? Så skriv endelig hvilken en i en kommentar.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Anne

  Virkelig gode podcasts du lytter til ☺ Jeg elsker selv podcasts, og lytter så tit jeg kan. Min veninde har et podcast som hedder friesbeforeguys – det er både personligt, sjovt og rørende! Kæmpe anbefaling herfra. Ellers er jeg begejstret for “Jeg er utro med Adam Holm” og Politikens poptillæg ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det lyder som nogle gode podcasts! Tak for inspiration 🙂
  Serial er virkelig også en god podcast – helt klart værd at prøve😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis du er fan af danske komikere, så er “fup i farvandet” og “det dystre skæg” virkelig værd at tage et lyt til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

passende titel..