#surprisestævnemøde

Kald mig blot et svin..

img_3997vinimg_3497

..Jeg elsker seriøst ost og vin!

SPONSORERET INDLÆG.

Jeg har aldrig dukket så meget vin, som jeg har gjort på det her år (2016 og 2017 altså!). Måske hænger det sammen med at jeg er blevet ældre, måske hænger det sammen med at der har været så meget at fejre, måske fordi jeg er blevet kærester med en vinnørd!

Malte og jeg var i Budapest for lidt siden, vi var ude og spise fint og der skulle selvfølgelig uhøfligt meget vin på bordet. Tjeneren ænsede slet ikke mig da der skulle findes den perfekte vin, der havde ham og Malte en meget speciel kontakt! Malte fik lov til at dufte til vinproppen, han holdt glasset på skrå, han gurglede vinen inde i munden og udstødte nogle lyde, som mest af alt høre til i vores soveværelse.. Alt i mens sad jeg bag menu kortet og knækkede fuldstændig sammen af grin!
Det var på mange måder en sær oplevelse, fordi så meget har jeg jo aldrig gået op i vin! Malte går sådan sygeligt op i det, og det smitter jo af på mig. Grunden til jeg aldrig har kunne lide rødvin, har nok været fordi at jeg har købt den billigste i Netto altid. På få måneder med Malte lærte jeg at elske vin, rød, hvid, rose – det hele! 

Jeg deler gerne en god flaske vin med mine veninder, mens vi vender løst og fast – jeg føler mig sgu så voksen, og jeg kan ret godt lide det!

For at det lige skal blive endnu mere nørdet, så nyder jeg faktisk at cykle rundt i byen og finde vinbutikker, hvor jeg kan købe anderledes og halvdyre vine som Malte og jeg kan nyde mens vi spiller backgammon – ja, vi er sgu blevet hr. og fru. sutsko! Men jeg elsker det, det er simpelthen essencen af HYGGE!

Theis Vine, leverer alverdens lækre vine i høj kvalitet, deres vine findes både på nettet men også i butikkerne. Det er episk koncept som jeg virkelig er fan af. Jeg skal holde veninde middag i mit nye hjem snart, så har jeg bestilt nogle lækre vine som passer til den mad vi skal have.

skaermbillede-2017-02-17-kl-10-41-52

Man kan selv bestemme beløbet, om det skal være på tilbud, være økologisk mm. De leverer indenfor 1-3 hverdage også kan du ellers nyde godt af dine special håndplukkede vine. Priserne derinde er ret fair syntes jeg, fordi selvom jeg nyder godt af dyre vine, så er jeg stadig på SU.
Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev HER, så får du 150 bonuspoint, som svare til 150 kr at handle vin for. Det vil faktisk sige at du kan få gratis og god vin, hvilket jeg vil kalde for en “win win situation”!
Hver måned udsender de et nyhedsbrev med nye vine og gode tilbud, tilmeld dig HER og få de bedste vine til den bedste pris!

Der er nu egentlig noget rart ved at man kan blive glad over en flaske god rødvin. På med sutskoene, skru op for den gode jazz, kys din mand og nyd et godt glas vin.. og ost! H-Y-G-G-E 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#surprisestævnemøde