Kald mig blot et svin..

Sundere snacks der redder hverdagen..

 img_4856 img_4677

Sponsoreret indlæg.

For tiden er jeg i min første praktik på pædagogstudiet, derudover er jeg lige flyttet til Sydhavnen, så prøver jeg også at få arbejdet, blogget, trænet, sovet OG ses med mine veninder og familie. Det er ikke altid nemt at holde styr på, vil jeg lige hilse at sige, det handler i hvert fald om at holde tungen lige i munden.
Jeg prøver at leve sundt og få trænet så meget som jeg kan, men det hænger sgu ikke så godt sammen lige nu, det er også okay! Hverdagen er fantastisk fordi der altid sker så mange ting i den. Min hverdag kunne nogle gange godt være lidt mindre presset, men jeg sætter min “ja hat” på skrå og får det bedste ud af det. Det kræver dog at jeg på en eller anden måde får noget energi i min 62 kilo “tunge” krop!

Tulip er kommet med en ny serie med sundere snacks. Jeg har været så heldig at modtage fuldkornspizzaer og fuldkornspølsehorn fra dem. De har været en mega redning når jeg har stået med det ene ben ude af døren på vej til praktik, og først dér komme i tanke om at jeg har glemt at smøre en madpakke. Ned i tasken har jeg pakket lidt gulerødder, æbler og nogle pølsehorn, også har jeg varmet det i min pause på jobbet. #mums
Det hele skal heller ikke være så fanatisk altid, det gider jeg i hvert fald ikke. Det må meget gerne være nemt og lækkert nogle gange, uden man er nødt til at tænke over hvor mange ekstra kilo der nu ryger på røven! Nej tak, jeg har for meget i mit liv til at gide at bruge krudt på dårlige tanker.

En sundere snack som man kan nyde med god samvittighed, det er jeg fan af. Jeg har brugt dem i min opgave skrivning hvor overskuddet til hjemmelavet frokost ikke lige har været på tale. De er røget med i tasken og har været med til at redde mit nedsynkende blodsukker flere gange. Min studiegruppe har også nydt godt af dem, vi har en tildens til at række ud efter citronmånen når vores blodsukker falder. Bevares, citronmåne er da lækkert, men det er ikke lige det bedste guf til en hjerne der arbejder på højtryg. En nem, mættende og sundere snack som man nemt kan tage med på farten, det er altså et win i mit halvstressede liv!

De kan købes på Nemlig.com og Shobr.com – alt dette kan du læse mere om på Tulips hjemmeside. Jeg har også spottet dem i Bilka og Føtex. Min nye roomie var så vild med dem, at hun hoppede ud i Føtex på Fisketorvet for at proppe vores fryser op med de her lækkerier.


Nemt og enkelt, hvilket er en kæmpe befrielse nogle gange når alting farer rundt om ørene på dig nogle gange.

 img_4678img_4857

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kald mig blot et svin..