Velfortjent pause..

#surprisestævnemøde

giphy

Da Malte og jeg begyndte at date, så kaldte jeg ham #stævnemøde fordi det hele lige skulle være så mystisk. Da vi så blev kærester så kunne jeg ikke rigtig kalde ham #stævnemøde-fyren, så blev han til Malte og det er også fint, i og med at at han faktisk hedder Malte..Sååå..

Anyway.

Vi har alle været i forhold hvor der er gået hverdag i den og man glemmer kærligheden. Man glemmer at overraske hinanden, man glemmer at forkæle hinanden, man glemmer at have sex også går man fra hinanden. Det er den samme gamle historie som jeg absolut ikke har lyst til at gentage. Jeg forslog Malte meget tidligt i vores forhold, at vi skulle holde nogle “surprisestævnemøder” hvor vi overraskede hinanden med forskellige aktiviteter eller andet som man skal lave sammen. Malte var kæmpe fan af idéen, (fordi hvem ville ikke være det?) vi fik hurtigt etableret det i vores forhold.

En gang om måneden skal en af os inviterer den anden ud. Det må gerne være en middag eller en tur rundt om søerne med en god kop kaffe i hånden. Men det må også gerne være en aktivitet som man ikke har prøvet før.

Vi har bl.a. været til hot yoga, været ude og klatre og igår var vi inde på Creative Space på Østerbro for at male keramik. Vi har ikke været super gode til det hen over julen, men til gengæld har vi jo været i Marocco og på landet hvor tiden stod stille. Så var vi jo i Budapest i sidste uge, hvilket var ualmindelig fantastisk – tænker at jeg laver en lille miniguide til jer, hvis nogle af jer står og skal derhen, hvilket jeg klart kan anbefale jer at i gør!

Generelt er Malte og jeg faktisk rigtig gode til at lave stævnemøder sammen. Vi spiser tit ude eller også bruger vi lang tid sammen i køkkenet (altså Malte laver mad og jeg drikker vin.. oh well). Vi har aftalt at vi mindst én gang om ugen skal holde et stævnemøde hvor vi er sammen. Vi er sammen flere gange om ugen, men det er tit klokken lort om aftenen også står en af os op klokken lort om morgenen. Vi er begge to mennesker som tænker, mærker og føler utrolig meget, derfor har vores forhold brug for at vi snakker meget sammen. Vi brugte mange timer i Budapest på at snakke sammen, fordi hverdagen simpelthen har været to tunge elefanter på vores skuldre. Det var rart at komme tæt på hinanden igen og sætte kærlighed ind i banken..

Det var et lille sidespring også alligevel ikke. Fordi det handler jo om kærlighed, kærlighed mellem to mennesker som er unikt og vigtigt. Du/i er nødt til at pleje din/jeres kærlighedsplante, kun sådan kan den gro sig stor og stærk. Hverdagen kan sagtens være fantastisk, hvis du ved hvor du skal ligge din energi.

Forslag til surprisestævnemøder kunne være: 

Et madkursus.
Ølsmagning.
Vinsmagning (gør det uanset hvad!!)
Sejltur på søerne i Kbh når det bliver varmere.
Mal keramik.
En tur på Eksperimentariet.
Paintball.
En tur på Louisiana.
En picnik i skoven.
Tur på museum.
Fotoudstilling.
Mountainbike i skoven.
Ud og skyde (IKKE DYR DOG!)
Cykle en tur på ude ved Vestamager ude ved Naturskolen.
Tag til boksning eller selvforsvar.
Kaffesmagning.
En ridetur gennem skoven.
En tur på en øko bondegård.

Kom gerne med flere forslag, så kan jeg få noget inspiration til næste surprisestævnemøde. 
img_2247 img_2258 img_3482img_3527 img_3614 img_3650 img_4873

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

  • Anja

    Jeg skal til Budapest lørdag-tirsdag, og glæder mig kun endnu mere efter at have set små glimt fra byen fra din snapchat, da I var der. Hvis du lige skulle have nogle hurtige tips til noget vi bør se, prøve, spise, drikke, vide, må du endelig sige til! 🙂 og tak for en fantastisk blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej Caroline. Den miniguide til Budapest, du skriver om i indlægget her…Hvordan finder jeg den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velfortjent pause..