"60% af os i Sydhavnen er sindssyge, velkommen til.."

Velfortjent pause..

img_4598Når alt kommer til alt, så er jeg ualmindelig glad. Jeg brugte alt for mange penge i IKEA, men det er jo hvad man gør i IKEA. Lidt lys, en toiletspand og en ny kartoffelskræller og BOOM – 3136 kr tak! Shit..

Idag trækker jeg stikket. Stikket fra praktikken, stikket fra skolen, stikket fra jobbet og alt roderiet i lejligheden. Til gengæld sætter jeg er nyt stik i som er fint og rart, på det står skrevet “Malte”. For Malte er lige præcis den som jeg har brug for at give tid. Jeg har brug for at give vores forhold kærlighed og omsorg, det har det ikke fået meget af den sidste måned. Jeg har haft overskud der er lig 0 og Malte har haft eksamen og praktik forberedelse, så vi har sgu forsømt hinanden en smule.

Tasken er pakket med varme vandresko og tykke trøjer og kortspil for idag skal vi til Budapest.

Det er ikke altid nemt at være i et forhold, man kan ikke være egoistisk på samme måde som man kan når man er single. Man har et ansvar overfor den person man deler kærlighed og lagen med.

Når man bliver kærester så sår man sammen et lille frø i noget pottemuld, i en gul lille krukke (farven er valgfri). Dette frø vokser ikke af sig selv, det har brug for at blive vandet og plejet. Denne blomst vil aldrig vokse sig stor og smuk hvis kun den ene part vander den. Den vil vokse lidt, men den har altså brug for begge parter til at blive stærk. Hvis ens plante er stærk nok, så kan den stå imod vindstød og kraftig regn (flot metafor for skænderier). Men sådan en plante vokser ikke over en nat, over en måned.. Det tager lang tid at få sådan en flot plante, dels fordi man nogle gange glemmer at vande den.

Det jeg vil frem til det er at Malte og jeg måske har glemt at vande vores lille blomst i vores gule krukke. Det er også okay, det skal der være plads til.. Vi er jo kun helt almindelige mennesker med helt almindelige travle liv.

Kærlighed er noget af det dyrebareste vi har. Det er så unikt og fint, det er derfor det er så kostbart.
De næste par dage vil jeg holde om min mand, kigge ham dybt i øjnene, kramme ham så hårdt jeg kan og drikke voldsomt meget rødvin.

Vi har ikke rigtig aftalt hvad vi skal se, vi har bare aftalt at vi skal være tilstede i nuet, spise god mad, have god sex, slentre ned af fremmede gader, være så lidt på nettet som muligt, spille spil og pleje vores lille plante.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

  • Årh, det er så fint skrevet. Jeg får også lyst til at vande kærlighedsblomster med min kæreste 🙂 God tur!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"60% af os i Sydhavnen er sindssyge, velkommen til.."