Dårlig samvittighed..

For tiden smiler jeg over..

 1. At jeg skal afleverer min 1. praktikopgave på fredag og jeg er næsten færdig!
 2. Min lejlighed! Hold kæft hvor jeg elsker min sydhavnsbolig.
 3. At jeg fik fat i lækre ting fra Søstrenes Grenes nye kollektion! Fik bl.a. fat i det flotte tæppe, den fine hylde og de lækre puder. Se hele deres ualmindelige lækre kollektion HERjojojo
 4. Sydhavnen! Glæder mig maks til at gå på opdagelse der snart. Skriv endelig en kommentar hvis du er fra området, tips, cafeer, mad, oplevelser – jeg ved intet! Tak.
 5. Paradise Hotel. Vil indrømme at jeg ikke smiler på den gode måde, det gør lidt ondt i sjælen hver gang jeg ser det, men kan ikke lade være.
 6. Denne her bog som jeg stadig er igang med at læse. Den er skide god og skrevet af sød pige fra min klasse. Kæmpe anbefaling herfra.
 7. Da damen i Go’ Morgen Danmark sagde at de puder og vaser jeg har i mit hjem er “in” for tiden. Jeg har sgu aldrig været “in” på nogen måde.
 8. Optimismen over mit “ikke-mere-fedtet-hår” projekt. Jeg prøver virkelig kun at vaske mit hår med shampoo hver 3. dag, men det er fedtet og ulækkert slut på 2. dagen. Gode råd modtages med kyshånd. Jeg ligner jo snart Snape fra Harry Potter.
 9. At billetterne til Thailand er bestilt. I år/næste år skal jeg holde jul, nytår og fødselsdag i varmen med min far, søster, svoger, bror, svigerinde, niece og Malte. Så skal vi danse rundt om en palme og drikke kokosmælk direkte fra nødden. Ja tak!
 10. At min sommerferie byder på lækre eventyr med bloggen. Malte og jeg skal bl.a. til Fanø og Bornholm og få én på opleveren. Sommer i Danmark er mega undervurderet.
 11. At jeg i næste måned kan fejre 4 år som blogger! Vildt.
 12. At jeg elsker mit arbejde på bostedet. Jeg brænder for at hjælpe der hvor jeg kan, og mit hjerte er især faldet på specialpædagog feltet.
 13. Mine veninder. Jeg har ikke mange veninder men jeg har lige præcis dem jeg har brug for. Hvis jeg har brug for at få mit kærlighedsbarometer fyldt op, så ved jeg at de kun er et telefonopkald væk – altid!
 14. Pistacienødder. Episk nød!
 15. Programmet “De skjulte talenter” på dr1. Det varmer mit lille pædagoghjerte at der bliver sat mere fokus på sådan nogle skønne, unikke mennesker.
 16. Tanken om at der ikke er mange måneder til, at jeg kan hoppe i mine sommerkjoler og drikke kolde drinks i solen.
  image
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

11 kommentarer

 • Tekla Bach

  Tørshampoo er min bedste ven mod fedtet hår. Køb en god én. Jeg bruger den fra Redken, men der findes mange gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg har tørshampoo, den er jeg rigtig glad for når mit hår på 2. dagen er fedtet 😉 .. Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  For at undgå fedtet hår, så skal du undgå sulfatshampoo, som affedter det fuldstændig, og øget produktionen af talg. Og du skal undgå balsam med silikoner, som også får håret til at fedte..
  Jeg bruger højst shampoo et par gange om måneden, ellers renser jeg med vand og balsam 😊 Og mig hår ER rent 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Fedt, tak for tip. Ved du om der er sulfat og silikone i helt almindelige shampooer og balsamer uden parfume?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er nogle der vasker deres hår med æblecidereddike. Jeg ved ikke om det virker da jeg ikke slev har prøvet det, men ved at mange med fedtet hår har prøvet det. Det skulle dog fedte lidt meget i starten da håret lige skulle vende sig til det 🙂 Og af ren nysgerrighed; hvornår skal du til Bornholm? Har nemlig sommerhus derovre, så hvis der var mulighed for at jeg mødte dig, ville det da være fedt, da jeg synes du er så inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er nogle der vasker deres hår med æblecidereddike. Jeg ved ikke om det virker da jeg ikke slev har prøvet det, men ved at mange med fedtet hår har prøvet det. Det skulle dog fedte lidt meget i starten da håret lige skulle vende sig til det 🙂 Og af ren nysgerrighed; hvornår skal du til Bornholm? Har nemlig sommerhus derovre, så hvis der var mulighed for at jeg mødte dig, ville det da være fedt, da jeg synes du er så inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Når du finder løsningen på det fedtede hår, så del det endelig på bloggen! Det går også fint med mit i 1,5-2 dage, men så
  bliver det også fedtet og vil så gerne kunne trække den til tredje dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På Rallys i Sydhavn får man god kaffe og lækre toasts! Og så er de oven i købet super søde dernede. Jeg tager gerne derned og sidder et par timer med min computer af og til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline,
  det er første gang jeg er forbi din blog, og vil lige give et par kommentarer med:
  1. Paradise Hotel er stadig godt (min mand mener dog, at hver gang jeg ser et afsnit Paradise Hotel, dør der en bog!;))

  2. I hear ya med det hår der. Jeg har også prøvet, men det bliver virkelig fedtet og begynder at klø. Nu vasker jeg det igen hver/hver anden dag.

  3. Arbejde på et bosted – total min drøm (dog som ergoterapeut). Det må blive efter min mand har udlevet sine drømme.

  De bedste hilsner fra
  Tina // hausfrauiberlin.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Løsning til dit hår problem! Engang imellem når mit hår bliver fedtet næsten lige efter at det er blevet vasket, så tager jeg en koldtyrker og ikke vasker hår i en uge eller længere. Efter ugen eller hvor mange dage det nu er så vasker jeg det også er det holdt op med at være fedtet på 2 dagen og der kan gå 3-4 dage før mit hår er Fedtet. Det holder i lang tid og når det engang begynder at blive fedtet for hurtigt igen så gør jeg det igen. (Der går måske et halvt år imellem hver gang)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Super kreativ indlæg og selvfølgelig dejlig positiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed..