The naked woman..

Orddiarré #5

j

i går købte jeg ind til at lave pandekager. Det er international pandekagedag, det fik jeg i hvert fald af vide af Facebook. Jeg købte det forkerte mel, det gav dem en dum smag. Det hjalp ikke at tilsætte sukker, det gjorde det værre, især fordi jeg kom til at tilsætte dobbelt så meget som jeg burde. Pandekagedejen røg i vasken – bogstavelig talt. Det ærgrede mig, da det kunne være blevet et flot billede på Instagram #bloggertankegang. Jeg lavede et stort glas kakaomælk i stedet.

Jeg så en reklame for en ny pakke knækbrød i bussen i går. Det første jeg gjorde da jeg stod af bussen, var at gå ind i Fakta for at købe dem. Selvom jeg ikke har spist knækbrød i mange måneder. Indtog dog 6 stykker med humus og ost mens jeg pænt pakkede alle mine bekymringer væk.

Det er ikke en hemmelighed at jeg ikke er god til at være på bloggen når jeg har meget om ørene. Det er heller ikke nogle hemmelighed hvorfor jeg har meget om ørene, det er bare noget jeg ikke er klar til at dele. Måske bliver jeg det aldrig. Jeg skal nogle gange passe på med at bruge bloggen som en sutteklud. Et sted hvor jeg øser alle mine bekymringer ned, det har det med at blive mørkt og voldsomt for nogle. Måske har jeg ikke selv et problem med det, fordi jeg er meget åben omkring alle mine følelser. Et menneske har lov til at føle meget, det må godt være svært – man kan ikke altid navngive hver en lille ting der sker i ens rundforvirret krop. Lige nu er jeg igang med bare at navngive én følelse der har klemt mig på det seneste..

Jeg føler lidt at manualen til mit liv, den gik tabt ved fødslen, ellers har mine forældre glemt at udleverer den.

Jeg mødte en munk den anden dag, han prøvede at sælge mig nogle yogabøger så det kunne betale hans munkeskole. Det var på mange måder en bizar oplevelse. 1. jeg vidste ikke der levede munke i Danmark. 2. Jeg vidste absolut ikke at vi har en munkeskole. 3. jeg finder det meget frækt at en mand der viger sit liv til gud, skal betale for det.. Jeg er ikke kristen på den måde, men jeg tvivler på, at det står i biblen at Gud vil have betaling for vores tro.
Jeg fandt ham lidt for underlig og løj om at jeg ikke har mobilpay, derefter fik jeg dårlig samvittighed fordi jeg lige løj til en kirkens mand, men så alligevel ikke.

Det kan være lettere irriterende at læse en blog, hvor bloggeren beklager sig over det samme emne hele tiden. Man sidder og læser med og råber næsten ind i skærmen: “SÅ SPIS DOG DEN OST!” – alt afhængig af hvilken blogger man nu lige er til selvfølgelig.. Anyway. Læs forøvrigt de andre her: 1,2,3,4 som faktisk er et emne jeg ikke helt ved hvad skal handle om. Det har været noget dagbogsagtigt noget, men nu er det mere “hvor passer dette her crap henne?” – kind of indlæg.

Se, det her har virkelig været et orddiarré indlæg, det giver jo slet ikke nogen mening. Det skal der også være plads til engang i mellem, jeg er igang med at skrive et indlæg der ligger i den “tungere ende”, så jeg skulle lige sætte scenen ordentlig op inden. Nu er den klar, totalt rodet og kludret – lad tæppet gå..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The naked woman..