Derfor har jeg ikke trænet..

Sandwich brød.

dsc_5296_zps3d9cc9a0

Til madpakken, aftensmaden, frokosten.. I hvert fald er de møg lækre og nemme at lave. De kan varieres i uendeligheder, så hvis du ikke lige har præcis den mel jeg skriver, så find noget andet. Det er ikke så vigtigt. Velbekomme. 

Du skal bruge: 
Til 7 stk.
25 g gær.
1 dl olie.
3 dl lunkent vand.
1 tsk salt.
ca. 300-400 g fuldkorns hvedemel.
ca. 200-300 g rugmel.
1 spsk honning (brugte en med citronsmag, en almindelig kan bruges)
1 håndfuld sesamfrø.
Jeg har en 5 kornsblanings pose hvor jeg brugte 2-3 dl. men ellers så brug bare de kerner du har. Solsikke, sesam, hørfrø, græskar mm.
2 æg. (+ 1 til pensling)

Sådan: 
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, æg, honning og salt.
Kom melet i lidt efter lidt til dejen bliver fast. Den må godt være klistret, men ikke alt for meget.
Lad den hvile et lunt sted 1,5-2 timer.
Tænd ovnen på 175 grader.
Rul dejen ud som en pølse og skær ca. 6-7 boller.
Form dem som små firkantede brød, ca 2 cm tykke (de hæver en del i ovnen)
Skær 3-4 snit ned i dejen, pensl med æg og pynt med frø og kerner.
Bages i ovnen i ca 13-17 min.
(Bank bag på bollerne når de er færdige, hvis de lyder hult, så er de færdige)
Lad dem afkøle i 10 min inden servering.

Mums..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg ikke trænet..