Om "pyt" ..

Billige drinks, ung fyr og go’ røv..

img_5373Jeg har ondt i håret idag, fordi jeg var stiv igår. Sådan mega-monster-forhelvede-ikkeflereshots-mitdankortbrænder-detherernæstenpinligt-nejdeterpinligt-STIV. oh, jo.

Min unge roomie hev os med på Sigurds-gade 39, som bare skulle være THE SHIT. Der er altid alt for mange mennesker, så vi var nødt til at komme tidligt så vi kunne komme ind. Kl. 22.13 står vi på en meget øde gade, foran en meget død bar. Jamen lad mig da lige møge mig frem, blandt de sindsyg mange festgale mennesker..

Ind kom vi da, sammen med alle de her unge mennesker som lignede kopier af hinanden. Det er jo egentlig smart, hvis man bliver væk fra hinanden kan man gå op i baren og spørge: “hej, har du set en dreng der ligner mig på en prik?”..

Der kom ung (han kunne ikke gro skæg ung) dreng hen til mig, stillede sig bag mig og dansede op af mig med hænderne placeret på mine hofter. Som en duracell kanin på coke gik han ellers igang med at lege “så-går-vi-rundt-om-den-ene-bær-busk” rundt om mig, mens hans hænder helst skulle røre hele min krop. Et ubehageligt flashback tog mig tilbage til Volume (sodavands disko) hvor jeg mindes at en ung fyr dansede præcis på samme måde. Forskellen er nu bare den at jeg var 16 dengang..

Uden at lyde for bitterfisse agtig, så var det faktisk en god bar. Der var fed musik og billige drinks.
Jeg sad i sofaen med mennesker og kiggede ud på de andre unge mennesker. Vi mødte én pige som var gået i byen helt alene, bare for at danse – hvilket mod der ikke må være inde i hendes krop. Det forstår jeg slet ikke at man tør. Jeg kiggede på hende danse, helt alene – YOU GO GIRL!

Jeg er ikke gammel, men 18 årig Caroline og 25 årig Caroline vil nok ikke syntes den anden ville være sjov at være i byen med. Som 18 årig står man og gør sig til på dansegulvet, du tænker over hvordan du lige svinger med håret forbi den lækre hær af søde drenge. Hellere have ømme fødder end flade sko, de står på lilletåen skal nok hele igen.. 18 årig Caroline vil nok være pinlig berørt over 25 årige Caroline. 25 årige Caroline der faktisk tager i byen for at danse, selvom jeg virkelig ikke er speciel god til det – men det vil jeg skide på. Mennesker glor underligt, folk de fjernede sig da roomie og jeg dansede – fuck det, vi havde det sjovt også vil jeg skide på om min røv ikke ser godt ud og mit hår er alle steder.

Jeg var sgu mere uptight dengang. Jeg gik sgu for meget op i hvad de andre syntes om mig. Jeg ville gerne have komplimenter og drengenes opmærksomhed.. Det var sgu nærmest et arbejde at være ude i byen, med alle de forholdsregler, makeup, push up BH, læbestift on point, scorereplikker og dyre drinks.

Måske kommer det med alderen, måske er jeg bare meget mere selvsikker nu, end jeg var dengang. Måske.. I hvert fald så hyggede jeg mig, mens jeg dansede som en gal abe og drak billige drinsk med Rom og grinte røven ud af bukserne med mine venner. Måske fordi jeg hvilede mig selv, måske fordi jeg vidste jeg skulle hjem og ligge på brystet af min mand, måske fordi jeg købte en grande hotdog med über meget dressing på vej hjem.. Måske.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Om "pyt" ..