Miljø-nørd..

Salad on point..

img_5335

Malte havde meldt sin ankomst i min ydmyge hybel. Han skulle til boksetræning og jeg vidste at han ville være sulten som en okse, der ikke har spist i flere dage når han kom – så jeg lovede at lave noget god mad.

Salat er for mange mennesker en sten i skoen, en løs tråd i trøjen, et kradsende mærke i underbukserne.. Det er irriterende. Mest fordi man hurtigt bliver så fantasiløst når det handler om salat. Jeg fik bikset en rimelig lækker salat sammen og flere af jer var interesseret i en opskrift, så den skal i da få. Varier endelig, da denne salat kan indeholde de fleste grønsager, frø, frugter, kerner osv.

Salat:
En Peberfrugt.
En halv Agurk.
En Hjertesalat.
To Gulerødder.
Edamame bønner. (jeg tror for øvrigt aldrig jeg har lært at udtale det rigtigt)
Hakkede nødder og kerner til at toppe salaten med.
Rød quinoa.
en god håndfuld Friske koriander.
2 Avocadoer.

Dressing: 
Citron.
Olie.
krydderier.

Sådan: 
Snit og hak peberfrugt, agurk, avocadoen og salaten.
Riv gulerødderne på et rivejern.
Pluk en god håndfuld koriander, kom dem i en kop og klip dem fint med en saks, det plejer jeg at gøre.
Kog quinoaen og edamame bønnerne som der står skrevet på pakken.
Kom hele balladen i en skål.
Dressingen kan laves på forskellige måder. Jeg tog ca 2 spsk olie og blandede det sammen med saften fra en halv citron. Så kom jeg lidt forskellige krydderier i og hældte det over salaten.

Ved siden af havde jeg taget 2 kyllingefileter, jeg skar dem over på midten og smurte dem med et godt lag pestro og lagde 2 skriver god ost ind også. Så lukkede jeg dem, kom lige krydderier på og rullede dem ind i Serrano skinke. Så skulle de ellers bare på panden ved middelvarme – det blev en vellykket ret og en skøn og frisk salat.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Miljø-nørd..