Bryd tabuet: menstruation (og sex).

Den der kropsbehåring?

img_6019Annonce for Philips Lumea IPL

Jeg har før skrevet om kropsbehåring her på bloggen. Det er en naturlig del af kvindekroppen (og mandekroppen) at have hår, det er til for at beskytte os og holde på varmen. Jeg har et meget afslappet forhold til kropsbehåring, jeg har en veninde som ikke barberer sig nogle steder, hun lader det hele stå til. Det er ikke fordi jeg finder det ulækkert, jeg bryder mig generelt ikke om at man syntes noget på sin krop er klamt eller ulækkert. Men når det så er sagt, så barberer jeg mig tit, især nu hvor sommeren er inde over os.

img_6023
Hvad er Philips Lumea IPL?

Jeg har fået lov til at teste den nye Philips Lumea Prestige IPL (Intense Pulsed Light). Det er et mega smart apparat, som laver en lysbehandling som går ned i hårsækkende og bringer hårsækkende i en hvilefase. Det lyder en smule teknisk, men hæng lige i, fordi det er faktisk utrolig simpelt.
Maskinen reducerer hårvæksten med op til 92%, allerede efter 3 behandlinger.

Men hvordan virker den?
Det skal jeg fortælle dig. Inden du går igang med at bruge dette her vidunder, så skal du lige sørge for at barberer/vokse dig på de områder du ønsker at reducerer din hårvækst. Jeg barberer min overlæbe, samt mine armhuler og ben ofte, så det var de områder jeg ønskede at afprøve. Når du har barberet dig, så skal maskinen lige teste din hudtype, for at sikre at man får det ønskede resultat og det ikke skader din hud, derefter er man faktisk klar til at bruge den. Når maskinen lyser, så er den klar til at sende lyspulser til hårrødderne. Lyset absorberes af melanin (pigment) i hår og omdannes til lysenergi (varme), som et resultat forhindres hårgenvækst. Træk langsomt maskinen hen over huden, samtidig med at du holder knappen nede. Det gør ikke ondt at bruge maskinen, du mærker bare en blid varme mod huden. Med 3 forskellige lyscensor hoveder, så passer den til alle områder på din krop. Det kan lyde lidt kringlet, men det er faktisk nemmere end man lige tror.

Hvor ofte skal man så bruge den, og hvor må man bruge den?
De første  to måneder, skal du bruge den hver anden uge, derefter hver fjerde til seks uger. Den kan give hårløs hud i op til 8 uger. 
Du kan faktisk bruge den på stort set hele kroppen, fra kindbenene af og ned. Så det vil sige at overlæben, benene, armhulerne og bikinilinjen står frit til afbenyttelse.
img_6021

Hvor kan den købes? Hvem må bruge den?
Maskinen kan købes hos Elgiganten, Webhallen og diverse internet forhandlere. De anbefaler at personer med alt for mørk hud, samt personer med rødt eller lyse hår ikke anvender maskinen.

Så det vil sige?
Altså, jeg har aldrig prøvet andre behandlingsformer end den gode gamle barberskraber. Mest fordi at jeg ikke bryder mig om at en fremmed person skal vokse mig mine private steder, også fordi at den gode gamle skaber bare virker. Jeg har ikke specielt mange hår på benene, men det har jeg under armene – der barberer jeg mig hver dag. Det har før irriteret mig fordi mine hårsække er mørke, så jeg syntes ikke det er pænt at jeg permanent er mørk under armene. Jeg håber at jeg om kort tid vil kunne se en forandring, hvilket jeg selvfølgelig nok skal dele med jer herinde. Jeg er en teknisk idiot, jeg er stadig overrasket over at jeg overhoved fik denne her blog op og køre i sin tid. Men jeg kunne finde ud af at bruge Philips Lumea IPL, så det siger altså den del.

Jeg skal nok lave et indlæg om noget tid for at vise “efter” effekten af brugen med Philips Lumea IPL. Jeg er indtil videre fan af denne her nymoderne teknologi.

img_6020img_6022

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Malene

  Det lyder spændende – 2 spørgsmål…
  gør det ondt?
  Og hvad koster sårn en maskine?
  Hilsner fra Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det gør ikke spor ondt, man mærker en varme når lyset rammer, men det er alt. Du kan trykke på linket jeg har vedhæftet, der står de forskellige vejledende priser 🙂 ..

   Mange hilser
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er meget spændt på at høre om den virker!!! Har selv overvejet at investere i sådan en dims, men den er jo ikke ligefrem gratis 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den er genial! 🙂
  Jeg købte den i efteråret og har ligesom dog meget mørke hår under armene og de er så godt som væk! 😀 Det er de bedste penge jeg har brugt længe, så selvom den har været dyr, så har dem været alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Mette har du også brugt den til benene? (-: hvis ja, hvad var resultatet så der?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd tabuet: menstruation (og sex).