4 år

Sig “APPELSIIIIIN….”

a386105e-f42c-4bf5-aa6c-7c134bdde68aHvorfor udgive et billede af min bagdel, hvor man tydeligt kan se min appelsinhud og diverse folder? 1. Fordi jeg kan! 2. Fordi jeg kan mærke at jeg blev ked af det og flov da jeg tog billedet! Jeg kan ikke lide at jeg bliver ked af noget på min egen krop. Min krop er det aller vigtigste jeg har, det er den der holder mig kørende og oprejst – jeg skylder den alverdens respekt og godhed. 3. fordi jeg gider ikke kun vise de “gode” sider.. Der skal saftsuseme være plads til det hele.

Jeg er ikke bleg for at skrive om de lidt mere grænseoverskridende ting. Hvis der ikke bliver snakket om det, så forsvinder det jo ikke? Så vil vi altid gå i mørket, tie stille og være flove over at vi ikke ligner dem i modebladende. FEJL!

Når jeg sætter min røv mod kanten af bordet, eller kanten af cykelsadlen – så laver den de her mærkelige folder og min appelsinhud springer ud i frit flor. Det ser da mega ulækkert ud!..

Nej, det ser faktisk ganske normalt ud, fordi det er sådan jeg ser ud – derfor er det så uhyggeligt at jeg tænker sådan, det gider jeg faktisk ikke være med til. Så hvordan forsvinder de tanker så? Hvis jeg bare pakker mine “ulækre” tanker ned i en boks, så bliver de der og laver ravage. Jeg har lyttet til de tanker i den boks, hvor dårlige tanker om min krops bestemmer – de tanker skal ikke have lov til at kontrollere mig! Derfor deler jeg dem med jer, så kan de komme ud i det åbne rum og jeg kan lære at accepterer dem! Ja.. Selvom jeg skriver utrolig meget om selvkærlighed, så vakler jeg også selv nogle gange – man er vel bare et menneske.

Er det ikke på tide at slutte fred med sin krop og accepterer hvordan den ser ud? Accepterer at appelsinhud, knyster, folder, rynker, grå hår og alt det andet – hører med til dit hylster? Jo vist, du har alt ret til at træne og spise dig slank og fin – men altså, jeg træner og jeg spiser sundt – min røv ser alligevel sådan her ud! Det er nok bare meningen med min bagdel.

Måske er der også grænser for hvad man skal dele? Måske.. Men det vil jeg faktisk skide på. Jeg har ikke lyst til at pakke tingene ind, jeg viser dem som de er…

Og tænk så lige på hvor meget en bestemt vinkel og filter kan gøre! Når man surfer rundt på nettet, så lad være med at tro på alt hvad du ser.. De sociale medier har det med at pynte på sandheden.

Du er nok, præcis som du er! Hvem gider at være perfekt? Hvad fanden vil det sige at være perfekt? Skal vi ikke bare aftale at vi alle sammen er perfekte, uperfekte – præcis som vi er. Tak.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

5 kommentarer

 • Peter

  Det er bare så skide godt det der. Og ærligt så synes jeg du har en lækker røv(håber ikke min hustru bliver fornærmet). Dejligt at man vil stå ved sin krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak skal du have! Det er jeg glad for du syntes 🙂 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er vild Caroline! Din tankegang er sindssygt inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Og du har en god røv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 år