Hvordan bliver man tilfreds med sin krop? #1

Indsend din historie: “stress, angst, depression”.

gggg
Jeg vil igen bede jer om at sende mig jeres tanker. Jeg vil igen gerne bede om jeres åbenhed, denne gang om stress, angst og depression. Det kan være små sætninger hvor du beskriver hvornår du har angst. Det kan være længere historier om hvorfor du er stresset. Det kan være tanker om depression. Det kan være din vej ud af stressen. Det kan være lige dét, som du mener der skal ud i verden.. Du er 100% anonym, men du er aldrig alene.
Jeg vil igen også gerne dele min erfaring med jer. Jeg syntes det fungerede utrolig godt sidste gang. Tusind tak for jeres åbenhed omkring dette projekt. Det har taget hårdt på mig, mest fordi jeg får ondt inde i hjertet, af at så mange af jer derude har ondt inden i. Senere på året tænker jeg at holde en kæmpe “lad os danse det ud” fest, hvor i alle er inviteret. Det kunne være så mega hyggeligt!

Så mit ønske til dig og jer idag, det er at i åbner op. Ingen fortælling er for lille, ingen detalje er for ligegyldig. Det er vigtigt for dig, så er det også vigtigt for os – fordi du er aldrig alene. Håber virkelig i vil være med, så vi sammen kan bryde det tabu! ♥

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan bliver man tilfreds med sin krop? #1