Hvordan bliver man tilfreds med sin krop? #2

Kjoler fra 111 kr!

fotorcreated

1// – 279,95 KR – 2// – 111 kr – 3// – 134 kr – 4// – 179 kr – 5// 179 kr (findes også i hvid).


Selvom den danske sommer lader sig vente på sig, så er mit outfit oftest sommerkjoler. Jeg har en kæreste som virkelig har en svaghed for mig i en sommerkjole, så det tager jeg som et hint til at jeg skal shoppe nogle flere. heh..

Sommerudsalget er i fuld gang og lønnen er lige rullet ind på kontoen! Vi skal til et bryllup senere på sommeren og jeg har virkelig kigget på valgmulighed nr. 2 eller 3. Jeg vil gerne være farverig og sommeragtig, men kan ikke finde ud af om jeg skal hoppe i en lang eller kort kjole. Igen så ved man aldrig med det danske vejr..

Jeg har fundet nogle mega flotte kjoler til næsten ingen penge, så jeg tænker at uanset vind og vejr, så skal der klikkes lidt godt hjem til garderoben.

Fredags tip fra mig til jer! Jeg går på sommerferie idag, i hvert fald fra mit studie, hvilket er tiltrængt. Jeg glæder mig til at bruge sommeren på eventyr, grillmad, familie, rosevin i uforskammede store mængder, tykke bøger og kærlige stunder. Så mangler vi bare solen..

Indlægget indeholder reklamelinks. 

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan bliver man tilfreds med sin krop? #2