Dansk ø-ferie: Fanø.

Lad os snakke om.. Ensomhed #1

untitled-2

Vi snakker om ensomhed på bloggen for tiden. Mange af os føler os forkerte, mange af os tør ikke stå frem og fortælle hvordan vi egentlig har det – fordi det er et tabu!

Idag bliver bloggen jeres.
Jeres historier og fortællinger bliver fortalt herinde idag – fordi selvom man føler sig alene, så er man aldrig alene!
Tak fordi i deler, tak for jeres mod. I morgen deler jeg en af mine aller mest sårbar hemmeligheder med jer. En uhyggelig historie om ensomhed, som har krævet meget af mig at skrive ned. I overmorgen kommer anden del af jeres ærlige fortællinger om ensomhed! Tak for jer.. untitled-3 untitled-4 untitled-5 untitled-6 untitleduntitled-7untitled-8untitled-9untitled-10

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

14 kommentarer

 • Kathrine

  Vi burde sgu holde en stor komsammen. Ingen skal føle sig ensomme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg overvejer virkelig at holde en stor fest!! Hvor man bare skal give kram og have det lækkert! Jeg ønsker ikke nogle mennesker skal være ensomme! ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Årh jeg får helt ondt i både hjertet og helt ind i maven. Av! 😢

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ensomhed er den værste følelse!!
  Den æder en op indefra..
  Tænk at der er så mange som føler sig ensomme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er ubegribeligt! Men det giver stod til eftertanke ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Larsen

  Auch. Jeg så en dokumentar om netop dette emne på Dr i aftes og jeg er glad for at se, at emnet bliver mere og mere belyst og italesat <3 Jeg vilgerne lige give et praj om denne geniale app, som er lidt a la Tinder (bare meget mere svedig) blot for piger/kvinder – rig mulighed for nye og spændende bekendtskaber. https://vina.io/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Wow….. stod lige og overvejede et kort sekund om jeg havde sendt dig noget, for hold da op den 28 årige alene- er som at læse om mig selv!…. Ærgerligt man ikke lige kan finde hinanden…. Vil nok egentlig bare sige til dig at du ikke er alene i verden med den følelse, jeg er også 28 år og har det på samme måde….. Skide godt oplæg Caroline! Mega god måde at snakke om emnet på…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg tænker at holde en kæmpe fest, når alle de her indlæg er færdige – så kan i måske ses der!

   Tusind tak fordi du læser med! ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Du er simpelthen fantastisk Caroline!…. Elsker din blog! Så bare fortsæt hvad du gør med at bryde tabuer, sætte fokus på sundhed mv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du er sød!! Tusind tak skal du have! Lover at jeg nok skal blive ved!

   Knus herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Hej Caroline!
  Stærkt indlæg! Jeg kan genkende meget selv, men jeg fandt en løsning, som andre burde kaste sig ud i. Det er veninde-app’en Hey!VINA – jeg har mødt så mange søde piger gennem app’en, men det er ikke så mange, som kender den. Du burde lave et indlæg om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej er det rigtigt? Den har jeg aldrig nogensinde hørt om. Det er da genialt.. Det skal jeg nok skrive om <3 ..

   Tusind tak for tip – og tak fordi du læser med.

   KH
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Holton

   Det er virkelig en app, som burde få mere opmærksomhed! Prøv den selv ellers er jeg også klar, hvis du har spørgsmål 🙂
   Kram herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan også varmt anbefale Hey Vina appen, der let matcher dig op med andre piger i sit område 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk ø-ferie: Fanø.