Lad os snakke om.. Ensomhed (min historie)

Lad os snakke om.. Ensomhed #2

untitled-9
Anden og sidste del af jeres helt igennem seje fortællinger (læs første del HER). Det har været hårdt for mig at udgive de her indlæg. Både at læse jeres historier, men også at dele ud af mine erindringer, det var hårdt at huske tilbage på. Det var hårdt at tvinge tankerne til at mindes tilbage på, hvor ondt jeg havde inden i. Jeg tog nogle pauser væk fra skærmen og lavede nogle ting der gjorde mig glad – det var jeg nødt til. Jeg havde sørget for at jeg havde chokolade og vin stående ved siden af mig, så jeg hele tiden lige kunne komme op til overfladen igen.
Hvorfor så skrive om det, hvorfor tvinge mig selv til at tænke tilbage til noget der gør ondt? Fordi det er vigtigt at sætte ord på. Det er okay ikke at være okay altid, men det er ikke okay at skulle gå med tankerne alene. Jeg har heldigvis fået en masse mails fra mennesker som har læst med, læst jeres fortællinger. De har været så glade for at læse at de ikke er alene med deres tanker. Folk finder tryghed i at vide at de ikke er forkerte og anderledes. Vi er alle sammen helt igennem uperfekte, perfekte! Vi har dårlige dage, vi har svære perioder, vi har pinlige hemmeligheder og vi lægger under for alverdens former for tabuer.

Af ♥ tak! Tak fordi i ville dele, tak fordi i udviste mod og åbenhed! Tak fordi i tog så godt imod min historie! Jeg håber i har fundet de her indlæg lige så rørende og vigtige som jeg har.

⌊Næste “lad os snakke om” emne bliver: Depression, stress og angst. Der kommer en indsendelsesformular på bloggen i løbet af næste uge. Jeg håber i endnu engang vil være med til at nedbryde de dumme tabuer der ligger bag de vigtige emner.⌉
untitled-2 untitled-3 untitled-4  untitled-6 untitled-7 untitled-8  untitled-10 untitleduntitled-5

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om.. Ensomhed (min historie)