Kærlighed er en levende organisme..

Lad os snakke om..

img_6868

Jeg vil virkelig gerne sige jer tak! Tak fordi i sendte så mange fine forslag ind. Send altid flere forslag ind, kig i toppen af bloggen, der er simpelthen kommet en fane som i kan trykke på, og så komme direkte ind på siden hvor i kan sende jeres forslag til tabubelagte emner ind.
Jeg er meget overvældet over de beskeder jeg har fået tilbage, hold kæft hvor er i seje og hvor vil i bare gerne bryde tabuet! Det er skide sejt – nu flere vi står sammen, nu hurtigere knuser vi det dumme tabu!

Det gik op for mig, da jeg læste jeres emner igennem, at jeg ikke kan give jer det “korrekte” svar på dem alle.  Nogle af de forslag i sendte, dem kan jeg godt skrive om, men andre forslag er ting jeg aldrig har berørt. Jeg vil ikke finde det “passende” at skulle skrive om “kampen omkring overvægt”, da jeg aldrig har været det. Jeg vil sagtens kunne skrive om det, men det vil ikke give det samme, da jeg ikke har berørt det område. Men fordi dette ikke er et tabu for mig, så skal det ikke betyde at vi ikke kan nedbryde det. Det betyder bare at jeg igen har brug for jeres hjælp, for din hjælp! Nu flere historier, gode råd og ærlige sandheder vi får på banen, nu hurtigere får vi bugt med de tabuer der holder os tilbage – det er i hvert fald min overbevisning.

De emner mange af jer har skrevet ind har bl.a. været: 
♥ Ensomhed.
♥ Depression og angst.
♥ Overspisning og anoraksi.
♥ Kærlighed (den svære kærlighed)
♥ Toiletbesøg (nr. 2)
♥ Kønssygdomme. (herunder også skedesvamp og diverse underlivs infektioner)
♥ Ornani og porno.
♥ Kropsbehåring.
♥ Spædbarns død.
♥ Utroskab.

I har skrevet mange flere, men de fleste af de overstående emner, har flere af jer skrevet flere gange. Det gav mig en klump i halsen og en knude i maven da jeg læste det igennem, der er virkelig mange tabuer ude iblandt os. Nogle af dem er jo slet ikke et tabu for mig, men det er lige meget, det er et tabu for nogle og derfor skal det nedbrydes og komme ud i det offentlige rum, så det kan vende og drejes.

Vi starter for en ende af. Vi starter med “ensomhed”. Det er et emne som mange af os kender, jeg selv deriblandt. Men min historie er ikke bedre end jeres, tvært imod. Jeg vil igen bede jer om at sende jeres tanker om ensomhed ind til mig. Det kan være små sætninger hvor du beskriver hvornår du er ensom. Det kan være længere historier om hvorfor du er ensom. Det kan være tanker om ensomhed. Det kan være din vej ud af ensomhed. Det kan være lige dét som du mener der skal ud i verden.. Du er 100% anonym, men du er aldrig alene.
Jeg vil også gerne dele min historie om ensomhed, fordi sådan en har jeg. Den er ikke køn, den er faktisk ret dyster og mørk, men den fortjener at komme ud.

Så mit ønske til dig og jer idag, det er at i åbner op. Ingen fortælling er for lille, ingen detalje er for ligegyldig. Det er vigtigt for dig, så er det også vigtigt for os – fordi du er aldrig alene. Håber virkelig i vil være med, så vi sammen kan bryde det tabu! ♥

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed er en levende organisme..