Spis, se & elsk Barcelona.

Så se dog hvor smuk du er!

img_6659

Nogle gange tænker jeg over, om vi mennesker har et filter imod vores egen skønhed. Hvorfor er det så svært at se hvor skøn man selv er? Hvorfor er det at vi skal sammenligne os med andre og brokke os over vores eget?

Når man holder af nogle, når man kan se hvor smukke de er – så gør det ondt inde i mine knogler, hvis de snakker grimt om dem selv.
Man skal passe på med at kalde sig selv for “almindelig”, så kan folk føle sig trådt på, fordi hvad nu hvis de ikke ligner mig, siger jeg så at de er ualmindelige? Man kan få en over nallerne, hvis man er en slank pige og indrømmer, at man har svært ved at elske sig selv. Så skal man kunne tage nogle hårde kommentarer a la: “du har intet at brokke dig over”, “tænk lige på os andre!”, “Du er tynd, du må da være glad!”..
Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man lade være med at sige det. Dette gælder også om en selv. Hvis du ikke har noget pænt at sige om din krop, jamen så hold mund!

Forleden spiste jeg middag med to helt igennem skønne kvinder. To kvinder som jeg lærte at kende nede i Barcelona. Den ene kendte jeg lidt på forhånd, men vi kom hinanden meget tættere på de to uger vi var afsted. Den anden kvinde kommer fra Holland, og har efterladt et kæmpe savn i mig. På to uger knyttede vi så meget bånd til hinanden, det var en meget fantastisk oplevelse.
Jeg bad de her to kvinder om at sige noget pænt om deres krop, jeg ville gerne have at de skulle se hvad jeg så! Det kom der en leg ud af som Maya kaldte “et positivt brusebad“, et unikt og kodylt sejt ord som jeg har taget til mig. To af pigerne skulle rose den trejde pige, både kropsmæssigt og personligt.
Det var så grænseoverskridende på den helt igennem fantastiske måde! Jeg sad bare dér, og fik hældt ros og kærlige ord udover mig. Mine kinder blev røde og jeg blev fyldt med lykke. Folks førstehåndsindtryk kan være meget forskellig. Jeg tog til Barcelona og håbede virkelig bare at jeg kunne være mig selv, og folk ville se at jeg var mig selv – uden filtre.
Da jeg blev rost af pigerne, så blev jeg rost for at jeg var mig selv, lidt halvskør, evig positiv, kærlig og bare mig. Jeg blev rørt og mine øjne blev våde! Dels fordi at jeg kunne mærke de her kvinders kærlighed, men også fordi at jeg blev så stolt af mig selv. Stolt af at jeg virkelig tør være den jeg er, og folk kan se det. (SÅDAN!)
Det var lige så fantastisk at rose de andre, fortælle dem at jeg ser skønhed i dem! Fortælle Maya at hun er en powerwoman (GIRLPOWER, GIRLPOWER)!! En unik person, som virkelig går langt for de mennesker hun har nært!
Fortælle min nye Hollandske veninde, at jeg syntes hun er mega modig fordi hun vil tage springet og flytte til Barcelona. At hun har en livsglæde der smitter af på flere kilometers afstand!

Vi glemmer simpelthen at rose hinanden. Vi glemmer at gå over til vores medmennesker og sige: “hold kæft du ser godt ud idag!”, eller: “jeg sætter så stor pris på dit grin!”.. Små ting kan gøre en kæmpe forskel. Jeg vil opfordre dig til at lave et positivt brusebad. Både med mennesker som du har kendt i mange år, men også med nye bekendtskaber.

Tænk hvis vi alle sammen kunne se vores egen skønhed, lige så nemt, som vi kan se andres! Hvor er er vilje er der vej! Husk: du er skøn, lige så skøn som jeg, lige så skøn som min mors veninde, lige så skøn som din kusine er! Fordi skønhed kan og skal ikke måles og vejes – skønhed er individuelt! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

1 kommentar

 • Sødeste Caroline.
  Tusinde tak for de bedste 2 uger i Barcelona. Det har været så skønt at lære dig bedre at kende. Du har overrasket mig så positivt på denne rejse. Vi mindede meget mere om hinanden end jeg troede. Du er det mest rummelige og omsorgsfulde menneske!

  Når jeg læser dette indlæg kan jeg stadig mærke følelsen, som det positive brusebad gav mig! Jeg ville ønske at jeg havde optaget det hele, så jeg kunne tage det frem og lytte til det igen og igen!
  Men jeg har gemt det hele og hele denne oplevelse et rigtig fint sted inde i mit hjerte! 🙂

  Jeg håber, at vi får flere oplevelser sammen!
  Og så håber jeg at du kommer og besøger Jessy og jeg i Barcelona!
  Kys og kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis, se & elsk Barcelona.