Lad os snakke om: tillid..

Vær ærlig overfor dig selv!

img_7133
⌈ Hjemme yoga på stuegulvet med en anelse gennemsigtige bukser. En sød pige fra Instagram sagde at der var lidt Carrie fra SATS over den.. Det kompliment gemmer jeg lige i hjertet ⌋ 

Jeg er stor fortaler for at vi mennesker skal gøre præcis det vi vil. Faktisk så mener jeg, at man ikke bør gøre noget man er ked af! Er du ked af dit job? Jamen så søg efter noget nyt. Mangler du glæde i dit liv? Jamen så mærk efter hvad du kan lide at lave – og gør det!
Føler du ikke for at træne i fitness centeret 5 gange om ugen? Jamen så lad være. Det er sundt at være aktiv, det er godt for kroppen at få motion, men der er mange måder at gøre det på.

Jeg tog en beslutning, jeg mærkede efter helt nede i maven.. Hvad kan jeg lide at lave? “Alle” de andre fitness bloggere de styrketræner, ergo så ville jeg være en god blogger hvis jeg trænede noget mere. Så derfor slæbte jeg min krop afsted til træning, mens jeg altid lavede de samme kedelige øvelser, fordi dem havde jeg lært af Instagram jeg skulle lave for at få en større røv. Den større røv var altså ikke det dårlige humør værd! Jeg bandede og svovlede af mig selv og den lorte vægt, når jeg skulle lave de der åndssvage squats.
Jeg er jo ikke nogen fitness blogger, det har jeg måske været for 2 år siden, men ikke mere! Jeg er stadig i fitness kategorien, fordi jeg mener at jeg er en sundhedsblogger (blandt andet). Jeg mener at sundhed kommer indefra, det kommer bla. fra dine egne nervebaner og tankemønstre. Den indre sundhed er lige så vigtig som den ydre – derfor ligger jeg her! MEN, jeg var jo nødt til at accepterer, at jeg ikke gad at bruge så mange timer i det der center! Jeg havde aldrig den der tanke: “amen, jeg kan bare ikke vente til at jeg kan komme op og træne igen!” – aldrig! Jeg gad simpelthen ikke bruge min tid på det.

Vær ærlig overfor dig selv! Lad være med at bruge din tid på at gøre ting som ikke gavner dig. Livet er for kort til det.
Yoga gør mig glad, faktisk så har jeg dyrket yoga on/off i 3 år. Det har været dér at jeg har været aller mest tilfreds med mig selv og min krop. Gåture gør mig glad, cykelture også! Jeg er også helt pjattet med at danse i mit undertøj hjemme i stuen. Fitness gør mig også glad, men bare ikke når det bliver en “pligt”!
Da jeg skruede ned for mit forbrug af mit Fitness World kort, så lærte jeg at elske balancen. Jeg bliver hurtig alt for mæt og træt af ting, hvis det hver dag er den samme ret jeg får serveret foran mig. Så istedet for at træne 5 gange om ugen i fitness, så trænede jeg måske kun to gang, måske træner jeg slet ikke. Til gengæld dyrker jeg mere yoga, fordi det gør mig glad. I dag skal jeg hen i Sydhavnens kulturhus og dyrke yoga med en mand der kalder sig Gert Sømand! Det koster 20 kr, så kan man også få suppe efter timen til 30 kr! Prøv lige at overvej hvor helt igennem nice det lyder. Er så stor fan allerede..

Ved at skrue ned for fitness, så opdagede jeg at lysten til at komme der, kom igen. Intet er sundt og godt for dig, hvis du skal tvinge dig selv til det.

Livet er ikke en kamp, det handler ikke om hvem der kommer først til målestegen. Det handler ikke om at spejle sig i andre, for at prøve at opnå deres succes. Det handler om at lære at lytte til en selv, ens egne behov og lyser! Vær ærlig overfor dig selv.
Livet er for kort til at være i indre krig med dig selv, du fortjener bedre! Så derfor så vil jeg gerne fortælle dig, at du er nok – præcis som du er!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Michelle

  Fremragende indlæg og sjovt du skriver det nu – har i længere tid tænkt at jeg netop stadig følger din blog og IG, da du netop ikke er den stereotype fitnessblogger mere, men mere interessant og nuanceret at følge nu. Jeg startede egentlig med at følge dig og mange andre fitnessbloggere i sin tid netop pga tips og råd om træning og var selv fanget i at træne så meget at det ikke var sjovt længere. Nu “nøjes” jeg med dig og HelseMathilde fordi I mere er sundheds-/livstilsbloggere og det er sådan lidt hyggeligt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Michelle.
   Hvor er du bare sød. Tusind tak skal du have! Jeg er så taknemmelig for at du følger med her!

   Matilde er også en skide inspirerende kvinde, så kan godt forstå du også følger med hos hende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et af de allerbedste indlægs du har skrevet! 🙂

  Sundhed handler også meget andet end træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Det her er lige præcis det jeg prøver at sige til mig selv med hensyn til det der med at røre kroppen. Jeg magter ikke at træne på ingen måde men at fx cykle 5-10 km hen til en veninde er en ting jeg gladeligt gør eller danser rundt hjemme i stuen iført lidt for lidt og stramt tøj så jeg er sikker på kroppen bevæger sig og det ikke bare er min t-shirt fordi den er alt for stor😂😂 alle burde læse din blog! Du er så fantastisk inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: tillid..