Indsend din historie: "spiseforstyrrelser"

Glimmer avler glimmer

img_7766Der skal simpelthen spredes kærlighed, all over the place! Det skal der, fordi jeg er super glad. Jeg har ferie, jeg er i læsende stund (hedder det det? Altså når i sidder og læser der her nu, ikke da jeg skrev det? anyway…) så småt på vej til Sverige – nærmere bestemt i Wärmland. Malte og jeg er blevet inviteret herop på bloggertur så det er sponsoreret af Visitvarmland. Vi skal bo 5 forskellige steder på 6 dage, og opleve mere end jeg overhoved kan forestille mig. Vi skal bl.a. ud og ro kajak, cykle mountainbike, i spa og en masse andet. Det bliver en ferie der byder på aktive timer og afslapning helt ud til fingerspidserne.

Min kære moder og jeg gik en tur igår på Christianshavn igår, vi drak kaffe, slikkede sol og snakkede om livet. Hun kender mig, hun kan mærke på mig om jeg har det godt eller skidt – det er nok en mor ting. Hun kunne i hvert fald mærke på mig at jeg havde det godt. Hvilket er rigtigt. Jeg er utrolig rolig og afslappet for tiden, jeg er god til at mærke efter hvad jeg kan og vil. Jeg sover som en drøm om natten og fuglene synger bare en kende ekstra for tiden.
Jeg har som regel et positivt sind. Der løber glimmer og glitter ud i mine blodbaner og jeg smiler meget. Man skal være god til at gøre gode ting ved sig selv når man er ked af det. De mørke tanker kan sprede sig som en tjørnehæk! Man skal være god til at passe på sig selv hvis man er lidt nede, men det gælder altså også når man er glad! Glimmer avler glimmer – ifølge mig. Og ifølge mig selv er det en skide klog indstilling at have til tingene.

Så jeg vælger at putte lidt mere glimmer på livet. Jeg har kun pakket farverigt tøj med i kufferten, jeg har gode tykke bøger med, jeg har bøger med gode gamle eventyr med, jeg har myggespray, chokolade, bikini, gummistøvler og hyggetøj med.

Sommer skal som alle andre måneder nydes. Men sommeren skal også bruges til at oplade mine batterier og få styr på min kalender. Den skal bruges på at tilbringe tid med min kæreste og nyde kærligheden. Malte har fødselsdag mens vi er afsted i Sverige, jeg har sørget for lidt lækkert til ham deroppe, også har jeg købt verdens bedste gave til ham. Glæder mig helt ekstremt til at give ham den! Kan i huske mit indlæg om kærlighedssprog? Jeg lægger meget kærlighed i gaver..  Jeg glæder mig til at se hans ansigt når han åbner min gave, jeg ved at han bliver så glad.
Så for nu, vil jeg efterlade bloggen – jeg ved ikke hvor godt internet jeg har deroppe nemlig. Jeg tjekker ind på Instagram i ny og næ, men jeg vil sørge for at være offline mere end jeg er online.

Så glimmet på sommeren, glimmer på ugen.. Pas på jer selv og nyd hinanden. Husk at spise masser af is.

img_7775 img_7776

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "spiseforstyrrelser"