De værste løgne.

Indsend din historie: “den svære kærlighed”

giphy

Kærlighed er noget af det aller smukkeste vi har. Kærlighed varmer helt ude i alle kroge af kroppen og den gør dig varm og glad. Kærlighed er med til at gøre os mennesker til mennesker, MEN.. Kærlighed kan også gøre blind, den kan gøre ondt og den kan have fatale konsekvenser.

Hvorfor er kærlighed svært? Har du svært ved at åbne dig overfor en ny fyr/pige fordi din ekskæreste var utro? Stoler du ikke på kærligheden fordi dine forældre blev skilt? Har du aldrig oplevet den rigtige kærlighed? Tænker du at du ikke fortjener den sande kærlighed? Er du en 25 årige jomfru måske?

Kærlighed er et tabu for mange. Mange af os har brændt nallerne på at forelske os.. Hvornår skal man åbne sig op og fortælle at man elsker hinanden? Skal man spille kostbar, eller skal man serverer sig selv på et sølvfad?

Del din historie med os, del din historie og vis at vi aldrig er alene og at vi sammen kan bryde tabuet. TAK!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De værste løgne.