Så forstå mig dog...!

Lad os snakke om.. “den svære kærlighed”

untitled-2

Tusind tak for jeres indsendelser omkring den svære kærlighed. Læs de tidligere “lad os snakke om” emner – ensomhed. Stress, angst og depression. Og spiseforstyrrelser.

Det kræver mod at sende jeres hemmeligheder ind, det har jeg stor respekt for at i gør. Tusind tak fordi i står sammen og beviser at vi aldrig er alene med vores tanker. Tak fordi i er med til at bryde tabuet. Læs mit indlæg om “den svære kærlighed” som jeg udgav igår.

⌈Næste tabubelagte emne bliver: toiletbesøg (nr. 2 især). Den er jeg lidt spændt på, det tror jeg virkelig kan overraske, det er jo sjovt hvad der er et tabu for nogle, men ikke for andre.. Uanset hvad, så var i rigtig mange der skrev den ind, så den skal da med og nedbrydes! Jeg skal nok udgive en indsendelsesformular i løbet af ugen, så i kan dele jeres historier endnu engang.⌋

untitled-3
untitled-4 untitled-5 untitled-6 untitled-7 untitled-8 untitled-9 untitled-10 untitled-11 untitled-12 untitled-15 untitled-16 untitled-17 untitled-18 untitled-19 untitled-20 untitled

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Det værste ved at det er annynomt er at man ikke kan hive direkte fat i dem der har indsendt deres historier….

  Jeg vil virkelig gerne sige til hende den sidste, at der er intet galt i ikke at have været i et forhold når man er 18. Det er ikke underligt og det er ikke fordi der er noget galt med dig.
  Jeg selv var næsten 18 da jeg fik min første kæreste – jeg havde aldrig set skyggen af at andre var interesserede i mig på den måde før det.
  Rigtig mange af mine veninder var 18 eller der over før de fik deres første kærester.

  Det har ikke noget med dig at gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du har ret! Mange af dem vil jeg gerne give en krammer. Men jeg håber hun læser med herinde og ser din besked ♥️

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Til dig der har vulvodyni! Det kan blive bedre! Jeg havde vulvodyni og var tæt på at tage livet af mig selv til sidst, fordi det var så forfærdeligt. Du skal have fat i Knud Damsgaard, han har tidligere haft en vulvaklinik på Holbæk sygehus men den blev lukket pga besparelser. Han har sin egen klinik nu. Jeg fik botoxbehandling hos ham og har det bare så godt nu. Årh hvor jeg håber du ser denne her besked! Du behøver ikke leve med det lort!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så forstå mig dog...!