Lad os snakke om.. Spiseforstyrrelser (min historie)

Lad os snakke om.. Spiseforstyrrelser #2

untitled-43

Læs første del af indlægget HER, læs også min historie HER

Tak igen, for alle jer der har skrevet jeres historie ind, jeg bliver lige overvældet hver gang over jeres ærlighed. Jeg bliver glad for at i vil dele, men også sørgmodig over at så mange har det så skidt. I er fandme seje! Uanset om i er igang med at kæmpe, om i er kommet over på den anden side, eller om du lige er blevet ramt af det hele og ikke kan overskue en skid. I er seje hver og en!

Næste “lad os snakke om” emne er: Kærlighed (den svære kærlighed). Det er noget jeg selv kan være med på, fordi det kender jeg desværre alt for godt. Jeg skal nok udgive en indsendelsesformular senere på ugen. Så kan vi nemlig få vist at: #sammenkanvibrydetabuet 

untitled-44 untitled-45 untitled-46 untitled-47 untitled-48  untitled-50 untitled-51 untitled-52 untitled-53 untitled-54untitled-49

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om.. Spiseforstyrrelser (min historie)