Kjoler fra 111 kr!

Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #1

untitled-21

Læs de tidligere indlæg om ensomhed HER, HER & HER

Endnu engang er jeg blevet blæst bagover, over jeres skønne ærlighed og mod!

Det har ikke været nemt for jer at dele, det var ikke nemt for mig at læse, men vi er simpelthen nødt til at få det ud, ellers kan vi aldrig bryde det her tabu! Der kommer 3 indlæg med “stress, angst og depression”, fordi det er et stort emne, jeg skal nok prøve at få alle jeres historier med, men jeg kan ikke love at de alle sammen bliver vist på bloggen. Men uanset hvad, så skal i blive ved med at være så gode til at dele, fordi i hjælper så mange andre! Jeg får dagligt mails fra mennesker der fortæller at jeres historier har hjulpet dem, så den tanke syntes jeg du skal gemme i dit hjerte. Selvom det er svært, selvom det gør ondt, så er vi aldrig alene! Du kan hjælpe, selvom du selv har det skidt! I er simpelthen pisse seje. TAK! 

untitled-19 untitled-20 untitled-11 untitled-12 untitled-13 untitled-14 untitled-15 untitled-16 untitled-17 untitled-18 untitled-4untitled-5

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler fra 111 kr!