Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #2

Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #3

untitled-16

Læs første del HER og anden del HER.

Det her er tredje og sidste del af jeres historier om stress, angst og depression. Det har igen været endnu en vild følelsesmæssig rutschebanetur for mig, at læse jeres sårbare og meget ærlige historier. Min respekt for jer, vil ingen ende tage. Tak fordi i er så gode til at dele, det beviser fandme bare at man aldrig er alene!

Næste emne på listen er: spiseforstyrrelser. Et emne hvor jeg personligt selv ikke har meget erfaring, men et emne som rigtig mange af jer skrev ind omkring. I disse tider hvor der er så stor fokus på at hver anden pige er utilfreds med sin krop, så tror jeg at det her emne kan hjælpe mange. Der kommer en indsendelsesformular på bloggen allerede i morgen, del jeres tanker og egne oplevelser og lad os bryde det tabu.

#SAMMENKANVIBRYDETABUET

untitled-17 untitled-18 untitled-19 untitled-20 untitled-21 untitled-22 untitled-23 untitleduntitled-24  untitled-26 untitled-27 untitled-28

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #2