Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #2

Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #3

untitled-16

Læs første del HER og anden del HER.

Det her er tredje og sidste del af jeres historier om stress, angst og depression. Det har igen været endnu en vild følelsesmæssig rutschebanetur for mig, at læse jeres sårbare og meget ærlige historier. Min respekt for jer, vil ingen ende tage. Tak fordi i er så gode til at dele, det beviser fandme bare at man aldrig er alene!

Næste emne på listen er: spiseforstyrrelser. Et emne hvor jeg personligt selv ikke har meget erfaring, men et emne som rigtig mange af jer skrev ind omkring. I disse tider hvor der er så stor fokus på at hver anden pige er utilfreds med sin krop, så tror jeg at det her emne kan hjælpe mange. Der kommer en indsendelsesformular på bloggen allerede i morgen, del jeres tanker og egne oplevelser og lad os bryde det tabu.

#SAMMENKANVIBRYDETABUET

untitled-17 untitled-18 untitled-19 untitled-20 untitled-21 untitled-22 untitled-23 untitleduntitled-24  untitled-26 untitled-27 untitled-28

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

 • CBD og angst.

  De færreste som lider af generaliseret angst, genkender ikke deres tilstand som en angsttilstand. En af de hyppigste årsager mange henvender sig til lægen med er, at de ikke kan falde i søvn. Mange får ordineret sovepiller for at afhjælpe problemerne med uro, som mærkes stærkest, når man skal falde i søvn.
  De fleste med generaliseret angst får aldrig stillet diagnosen. Man regner med, at forekomsten af generaliseret angst er ca 3% i den vestlige verdens befolkning. Mennesker med generaliseret angst har oftest haft det siden de helt unge år. 50% beretter om, at de har haft det siden barndommen. Lidelsen er hyppigst hos kvinder og synes at opstå i relation til kroniske stresstilstande.
  CBD olie i lav procent har stor virkning på angst.
  Har oplevet mange der har været tilfreds med denne olie.

  https://canasiva.dk/produkt/5-cbd-olie-500mg-cbd/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om.. Stress, angst & depression #2