Hvorfor være så ærlig?

530 ord..

Mit fulde navn er Caroline Arleth Thorsfelt. Jeg er født og opvokset på Amager i kastrup. Jeg er 25 år og så bor jeg i Sydhavnen, sammen med min roomie – Anne. Hun er 22 år og fra Sønderjylland, hun kalder slik for “bum” og sutsko for “pusser”. Hun er sær, hende kan jeg godt lide.. Jeg har været kæreste med Malte i lidt over 1 år. Jeg scorede ham efter et event han havde arrangeret (læs mere HER, HER, HER og HER). Han bor inde i indre by, men er født og opvokset i Odense. Han flytter ind til mig i Sydhavnen næste år, hvis alt går som planlagt.
Jeg har en storebror (28) og storesøster (29), vi har et tæt bånd til hinanden. Snakker næsten dagligt i telefon med min søster, hun bor 400 meter væk fra mig, og så har hun en datter på 9 måneder, som jeg elsker utrolig højt. Min “ikke af blod søster” hedder Anna, hende har jeg været sammen med i over 21 år, vi har været uadskillelige siden vi spiste regnorme sammen i børnehaven.
Jeg læser til social og special pædagog på UCC. Jeg mangler 2,5 år endnu, og ved ikke hvor jeg gerne vil ende henne. Min drøm (lige nu) er at tage coach uddannelsen ved siden af studiet, og så flytte ud på landet med Malte på en øko-gård. Han kan drive et bed&breakfast med en økologisk have til, mens jeg kører nogle forløb med unge piger der af den ene eller anden grund, er kommet på et forkert spor. Så kan man komme på kurser hos mig, i naturen, mediterer, spise god mad, dyrke yoga og lære at elske sig selv. Mens Malte udlever sin drøm. Også har vi selvfølgelig en masse hunde og katte. Lyder det ikke fantastisk? 
Men lige nu arbejder jeg på et psykiatrisk bosted, på Østerbro ved siden af studiet. For 1,5 år siden, mødte jeg en 10 årig autist dreng, da jeg var støtte på ham. Han skiftede skole og jeg startede på uddannelse, men heldigvis så har jeg ham i aflastning 5 timer om ugen, hjemme hos mig. Jeg priser mig lykkelig for at have to så fantastiske jobs, udover bloggen. Jeg tjener penge på bloggen, men ikke nok til jeg kan leve af det. Selvom jeg gjorde, så ville jeg ikke stoppe med at arbejde, det er dér jeg får mest glæde i hverdagen. Bloggen giver mig utrolig meget livsglæde, unikke oplevelser og uerstattelige venskaber.
Jeg træner når jeg kan komme til det, hvilket er omkring 1-3 gange om ugen. Det er ofte en blandning mellem styrke, yoga, cardio og sex.
Mine forældre blev skilt da jeg var 18, min mor sprang ud som lesbisk. Begge mine forældre var unge da de fik os, nu er de begge to igang med at studere igen, det finder jeg ekstremt inspirerende og motiverende. Du er aldrig for gammel til at søge ny viden.
Jeg har utrolig få tætte veninder, jeg vil nok sige at jeg har tre. Tre piger som jeg virkelig betror mig til når det hele er for meget. Jeg kender mange, jeg holder af en del men inderligt, elsker jeg få.

img_7694
Caroline aka. Kaptajn Underhyler år 1992. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Ej hvor er jeg vild med det her indlæg! BUM, nu føler jeg at vi kender hinanden og det er lige før jeg føler det ville være helt normalt at mødes til kaffe på Istedgade i næste uge… men du kender jo ikke mig, det er kun mig der kender dig 😉

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du sød! Hvis du ser mig i næste uge, så giver jeg sgu en kop kaffe 😄

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Caroline, jeg håber du fuldfører din drøm! Og så vil jeg på et forløb hos dig 🙂 du er så inspirerende, elsker at læse dine indlæg, især dem om kropsidealer. Det er så dejligt at når man begynder at tænke dårligt om sig slev og sin krop, så vupti – kan man bare læse et af dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Fantatisk indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor være så ærlig?