Bananpandekager

De små glæder

Det her indlæg er en hyldest til hverdagen. En hyldest til alt det gode som sker, men det som man nemt overser fordi man har travlt. Det er en reminder om at huske at stoppe op, nyde livet og dets fantastiske kræfter.
Det er bare så nemt at blive tiltrukket af alt det dårlige, finde ro i det mørke og glemme de helt små glæder, som man faktisk ofte hopper over. Så stop lige op engang og lad os hylde de dejligste ting.

img_8776
→ Når man kommer i tanke om at hjemmelavet pizza, er lige så lækkert som købepizza. Vegetarpizza med masser af grønt på. Opskriften på dejen er min egen og kan findes HER. Jeg skiftede bare kødet ud med: squash, champignoner, asparges, løg, tomater, frisk mozzarella og friske krydderurter.

img_8804
→ En af Maltes ualmindelige lækre vegetarretter! Han er igang med at skaffe mig opskriften på denne ret, og hans helt igennem lækre dahl. De kommer på bloggen snarest. Jeg er forøvrigt igang med at lave et indlæg med “nemme vegetar hverdagsretter”. Simple retter som man kan lave i hverdagen. Hvis du ligger inde med en ret som skal med, så skriv den endelig i en kommentar! ⇓
img_8871
→ Gæst til alkohol event! Det var absolut ikke skidt at holde fredag på en torsdag! Tøj: sko – H&M (jeg har aldrig kunne gå i noget der ligner høje hæle mere end en time, men jeg havde de her på i 17 timer, til et bryllup i weekenden!). Bukser – Mango. kimono – Boii Studios.
img_8895
→ Jeg blev inviteret på pressetur til Uhørt festival i fredags. Der var billige drinks, lækker mad og kolde øl. Jeg var i hopla hele aftenen sammen med min bedsteveninde. Musikken var anderledes og noget af den var rigtig god. Jeg syntes det er så fint at de uhørte kunstnere, får deres egen festival og får lov til at komme lidt frem i lyset. Jeg er vild med ny musik, og især anderledes musik.
img_8945
→ Gæst til en kærlighedsfest. Jeg var til det ultimative prinsessebryllup i weekenden. Bruden er en veninde jeg har kendt siden 7-8’ne klasse og gommen har jeg gået i skole med siden børnehaveklassen. Det var så fint at være i så flotte omgivelser, og fejre deres uendelige store kærlighed til hinanden. Festen blev holdt på et gods tæt ved Roskilde, hvor vi selvfølgelig også overnattede. Kjolen er fra H&M og det samme er skoene (de samme sko som vist på tidligere billede). Det lykkedes mig at holde kjolen ren i omkring 10 minutter, så havde jeg spildt på den. Da mørket faldt på så skiftede jeg kjole, da jeg fandt så mange pletter på kjolen at jeg ikke kunne tælle dem. Så fandt Malte og jeg ud af, at jeg ikke dur til fint brug.
img_8983
→ Min yndlingsgæst. ♥
img_8984
SE HENDE LIGE! Hun var simpelthen så smuk altså. Der var bare ikke sparet på noget! Det er så fint at to mennesker har så meget kærlighed at dele. Jeg er så taknemmelig for at vi fik lov til at være en del af deres store dag. Det var en smuk dag og episk aften. Årh! Jeg elsker kærlighed. 
img_8985
→ På Uhørt festival blev vores smagsløg forkælet, med en ordentlig moppedreng af en burger, med samt fritter til. Det her er virkelig en af grundene til at jeg aldrig bliver 100% vegetar. Jeg vil have det hele!
img_8986
→ På sådan en ganske almindelig hverdag, hvor regnen slår lidt for kraftigt mod ruden – hvorfor så ikke tage ud og forkæl maven og parforholdet? Malte inviterede mig på Hotel Kong Arthur til en vanvittig lækker brunch. Jeg havde en smule tømmermænd efter et alkohol event, så det passede så fint. Efter maden slentrede vi gennem Københavns gader og nød nogle få timer, hvor ingen af os skulle noget.
img_8980
→ Gæst til min bedstevenindes 25 års fødselsdag. Totalt privatfest hele natten. Hun har en kæmpe lejlighed, som der var inddelt med danserum, beerpong rum, rygerrum og sidderum. Det var så hyggeligt og hun har verdens mest forstående naboer, fordi vi dansede rundt til kl 04.00 uden en eneste klage!
TØJ: Trøjen er fra H&M (jeg er åbenbart mega pjattet med deres tøj i øjeblikket). Nederdelen er vintage og er lånt af min roomie. Smilet er hjemmelavet!
img_8754
→ Bananpandekager! Jeg laver dem virkelig alt for sjældent. Opskriften er super nem, jeg udgav den faktisk igår, da jeg så at jeg ikke havde et indlæg med den.
img_8989
→ Se lige her! Min lokale genbrugsbutik i Sydhavnen havde fået flyttekasser med ubrugt regntøj fra Københavnskommune. Tjek lige den mega nice gule farve. 10 kr pr. del! Det er jo helt vildt billigt. Nu kan den efterårsregn sgu bare komme an! img_8977
→ Nu er jeg startet på studie igen, og det kræver altså en god madpakke! Min pengepung har ikke råd til, at jeg køber mad i kantinen hver dag. Når man kan lave mega lækker mad selv (ros til mig), så hvorfor ikke gøre det? De her tundeller er mega nemme og kan varieres i uendeligheder. Opskriften findes lige HER.


Kommende små glæder bliver især Bornholm. Malte og jeg tager afsted i morgen på pressetur med bloggen – jeg glæder mig helt vildt meget. Derudover har jeg et foredrag jeg skal holde for EF sprogrejse. Så glæder jeg mig også til en vindate med en kær veninde.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Årh, sikke meget lækkert mad. Og lækkert tøj, på en flot dame!
  Og det gælder også det gule sæt – det er så pisse PeterPedal, på den fede måde 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja, det er da rigtigt! Mangler bare een gule hat 😅..,

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  HVOR ligger den genbrug helt præcist?? Jeg skal da have fingre i sådan et sæt med det samme, hvis de stadig ligger inde med flere!

  Du ser forresten skide godt ud på alle dine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   På borgbjergvej ved siden af Fakta :-)..

   Tusind tak.

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Tak for svar! Ha’ en god dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager