De små glæder

Fordi du er god nok!

undefined_kt_social210

Sponsoreret af KARI TRAA

Motivationen for at træne og for at købe træningstøj, kan være svær, hvis modellerne altid ligner noget som er helt ude for ens rækkevidde. I træningscentrene kigger jeg tit på alle de plakater med de smukkeste kvinder, hvor sveden sidder lige lidt for sexet og maven er dejlig flad – altid! Dem skal der også være plads til, men der skal også være plads til alle os andre i træningscenteret. Der skal være plads til os alle sammen på løbebanen, i svømmehallen, i dansesalen og på gågaden.
Hvorfor skal man altid vise ekstremer? Hvorfor kan man ikke vide hvordan virkeligheden faktisk ser ud? I virkeligheden er der flere ”normal” størrelse kvinder og mænd i træningscenteret, end de voldsomt trænede mænd og de høje-tynde-kvinder. De må gerne være der, men det må du sgu også!

Jeg blev så glad da jeg så den nye kampagnevideo fra Karii Traa. Kampagnen hedder: “Celebrate Yourself” og er tøj til piger, designet af piger! Fordi træningstøj ikke møntet på én bestemt gruppe mennesker, træningstøj er til eliteudøverne men også til amatørerne! Træning gør os glade, Træning frigiver endorfiner, som gør dig lykkeligere. Derfor skal vi alle sammen have lov til at fejre vores sejre! Fejre at vi er forskellige, fejre at vi er stærke. Fejre at vi løb de 10 km, men også fejre hvis vi ikke gjorde. Fejre at vi fik rørt os i dag. Fejre at vi har gjort noget godt for os selv, uanset hvad!

Tak til Kari Traa for denne her ”jeg-bliver-glad-i-hjertet-video”. Husk: du er nok, præcis som du er!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små glæder