Indsend din historie: "pinlige toiletbesøg"

Hvorfor være så ærlig?

img_8630Jeg har snakket meget om indre dæmoner, om tillid og om kærlighed. Jeg har generelt bare snakket meget om mine personlige kampe, mine personlige nederlag og mine sårbar sider. Der er mange af tingene som kommer meget tæt på, man kan tænke: “okay, er det ikke lidt voldsomt at dele?”.. Jo, det er skræmmende voldsomt at dele. Men, det er også vigtigt at dele, mener jeg.
Det er en svær balance at finde: balancen mellem at dele ud af mine tanker, så i også får noget ud af mine indlæg. Og stadig passe på med ikke at bruge bloggen som en dagbog. Fordi der er jo et filter, der er jo ting som jeg ikke deler, ting som jeg holder for mig selv. Maltes for eksempel. Han sagde i starten af vores forhold, at han ikke ønskede at hans ansigt skulle være med på bloggen. Han vil også gerne indrages, inden jeg bare deler ud af vores kærlighedsliv. Hvilket måske er ret fair, taget i betragtning at han jo også er en stor del af det..

Hvorfor være så ærlig? Hvorfor skrive om kropshår, sex under menstruation og ensomhed?
Privat er jeg utrolig introvert og slet ikke en person med store armfagter. Men på min blog kan jeg godt vælte det hele ud – måske fordi jeg sidder bag en skærm, i mit slidte nattøj og fedtede briller?

Jeg tror at jeg blev overrasket over, at der er så meget tabu i verden. Det skræmte mig ekstremt, at man skal have så meget filter på i hverdagen, og alt skal være så “perfekt”! Jeg savnede det uperfekte, jeg savnede at snakke om den elefant som stod i rummet, den elefant ingen turde tale om – fordi den skærer skår i dit “perfekte” ydre. Men gæt lige engang… Ingen er perfekte. Jeg kunne ikke leve op til det, som de sociale medier mente var “perfekt”. Så det skrev jeg om. Så fandt jeg ud af, at jeg ikke var alene. Så gik jeg ned med stress, så skrev jeg om det. Så fandt jeg ud af at jeg ikke var alene. Så var jeg ensom, så det skrev jeg om. Så fandt jeg igen ud af, at jeg ikke var alene.
Skrive om det der gør ondt, dét som gør mig til mig, og os til os. Det gav mig meget igen. Jeg kradsede nogle ord ned på min computer og fik et virtuelt kram tilbage. TAK! Jeg skriver om det, fordi i tillader mig det. Jeg skriver om de hårde ting, fordi jeg ved at jeg umuligt er alene. Jeg har efter 4,5 år som blogger fundet ud af, at jeg aldrig er alene. I hvert fald ikke med mine tanker og følelser.

Jeg gennemlæser alt det i skriver til mig på mail, Facebook, Instagram og her på bloggen. Jeg er nok ikke altid verdens hurtigste til at svare, men jeg skal nok komme til det. Jeg får meget af min inspiration fra jer, fordi i deler jeres sårbare sider og historier. Jeg fandt inspiration til dette indlæg, fra en læser der faktisk skrev til mig om netop det problem. Min mail er: caroline0201@live.dk, og den er åben 24/7.

Min blog former sig nok efter, hvad jeg og i har brug for. Den er omskiftelig og blød i strukturen.. Jeg kan ret godt lide at den er som en pakke blandede bolcher, du ved aldrig rigtig hvad du får. Jeg vil gerne være hende der giver en reminder om at sige “pyt” engang i mellem. Jeg vil også gerne dele ud af rejser, kæresteproblemer, sex, undertøj, “kropsidealet”, boganbefalinger, særlig sensitivitet, nedture, opture og alt derimellem og udenom.

Så hvorfor være så ærlig? – fordi jeg fandengaleme elsker det! Tak og god weekend. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

2 kommentarer

 • Kathrine

  Jeg synes din blog er så fin Caroline og jeg elsker at du tager alverdens emner op. Jeg har virkelig været glad for de indlæg med kommentarer fra andre omkring ensomhed, spiseforstyrrelser mv. Fordi man virkelig glemmer ind imellem at man ikke er den eneste der eksempelvis er ensom. Fortsæt som du gør! 😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er jeg meget glad for at høre! Tusind tak fordi du læser med!!

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "pinlige toiletbesøg"