Lad os snakke om.. “pinlige toiletbesøg”

INDSEND DIN HISTORIE: “kønssygdomme”

giphy
Av av av.. Dette her emne, det var der rigtig mange af jer der skrev ind omkring. (Husk i kan sende jeres forslag til tabubelagte emner ind.. lige HER)
Vi har jo fået af vide i skolen og af vores forældre at vi skal bruge kondom.. Men har vi alle sammen husket det? Skedesvamp og skedekatar er ikke ligefrem lækreste ting, men det er noget mange af os kvinder bøvler med. Det er jo pisse irriterende at gå rundt med et sart underliv!! Det kan være skide pinligt at indrømme at man har haft en kønssygdom. Det kan være mere pinligt at indrømme at man har haft det flere gange.

Jeg har (desværre?) også en historie jeg kan knytte til de her emne. Den første gang var det ikke min skyld! Men det var det måske lidt den anden gang! ups…

Mere om det, når i har delt jeres historier. Så lad os endnu engang stå sammen, lad os vise at vi sammen kan bryde tabuet! Del dine tanker om kønssydomme og infektioner med mig. Måske er det pinligt, måske er det totalt din egen skyld, måske var han dig utro? .. Uanset hvad, så lad være med at holde på dine tanker. Ingen detalje er for lille og ingen historie er for ligegyldig. Hvis det er vigtigt for dig, så er det vigtigt for os. #Sammenkanvibrydetabuet.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om.. “pinlige toiletbesøg”