Down-perioder..

Indsend din historie: “pinlige toiletbesøg”

gggg
Hvorfor er det et tabu at sige: “jeg skal sgu virkelig skide?” .. Er det fordi det er ulækkert? Vi gør det jo alle sammen.

Jeg kender kærestepar som aldrig nogensinde skider på toilettet, hvis deres partner er hjemme. Jeg kender flere som får forstoppelse i starten af et forhold, fordi man holder prutter og lort inde. Det er faktisk ret vildt.

Vi har sikkert alle sammen pinlige historier – del dem med mig. Når noget er lidt ulækkert, som tis og lort godt kan være, så tænker jeg at vi skal grine lidt af det. Så skriv din historie ind, de må meget gerne være sjove, de må også gerne være ultra pinlige. De må også gerne være meget ærlige. De må gerne være lange, men også korte. Indsend dem og vis at #sammenkanvibrydetabuet.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

 • Dorthe Særkjær .

  Jeg har det sådan at jeg slet ikke kan gå på rigtig wc når jeg går i byen eller forlader hjemmet…. det så øv at have det sådan men jeg kan slet ikke finde ro til det når jeg er hjemme fra.. Jeg har tit forstoppelse på
  . af mit problem. Jeg havde faktisk engang en kæreste som blev fornemmet når jeg låste døre når jeg gik på wc…det resulterede også bare i jeg ble rigtig dårlig og følte mig underkuet og uden nogen ret til at være mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Særkjær

  Jeg har det sådan at jeg slet ikke kan gå på rigtig wc når jeg går i byen eller forlader hjemmet…. det så øv at have det sådan, men jeg kan slet ikke finde ro til det når jeg er hjemme fra.. Jeg har tit forstoppelse på
  af mit problem. Jeg havde faktisk engang en kæreste som blev fornemmet når jeg låste døre når jeg gik på wc…det resulterede også bare i jeg ble rigtig dårlig og følte mig underkuet og uden nogen ret til at være mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak Dorthe.

   Men du må meget gerne sende din historie ind i Google analyse skemaet, som jeg har vedhæftet i bunden af indlægget 😉 ..

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Down-perioder..