Du bliver hvad du tænker..

Lad os snakke om: “Kønssydomme” #1

untitled-2

HOLD NU KÆFT!! Hvor er i bare hammer seje! Der har sgu været vildt mange, der har haft lyst til at dele deres historie om kønssygdomme mm. Det sætter jeg jo bare super stor pris på, så det skal i have TUSIND TAK for! Nu flere vi er om at sætte ord på det her tabu, nu hurtigere kan det blive brugt (personlig teori, men den holder vand.. tror jeg!) ..
Hvis du først nu, ser dette tabubelagte emne, og bare ligger inde med en personlig historie, så kan du stadig indsende din historie til mig – LIGE HER!
Hvis du har et andet tabubelagt emne, som du mener der skal på bloggen, så kan du skrive det ind lige HER. HUSK: du er 100% anonym når du skriver ind. Jeg kan ikke se mailadresse, placering i verden, navn eller din bedstemors hemmelige opskrift på frikadeller! Du er anonym, men du er aldrig alene! 


Du kan også læse om de tidligere tabubelagte enmer: Ensomhed, stress angst og depression, spiseforstyrrelser, den svære kærlighed og pinlige toiletbesøg.

untitled-3 untitled-4 untitled-5 untitled-6 untitled-7 untitled-8 untitled-9 untitled-10 untitled-11 untitled-12 untitled-13 untitled-14

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du bliver hvad du tænker..