Lad os snakke om: "kønssygdomme" - min historie.

Lad os snakke om: “Kønssydomme” #2

untitled-15

Læs del 1 lige HER.. Læs også min historie HER

De her indlæg, jeres ærligheder, det hele.. Det er bare med til at vise hvor lidt vi egentlig ved. Jeg er blevet utrolig klog på herpes, det vidste jeg ikke rigtig noget om før de her indlæg. Jeg har fået så meget ny information, og et andet syn på kønssygdomme. Jeg er virkelig ikke alene med min fortid. Ligesom ingen af jer er alene med jeres. Tusind tak for jeres ærlighed.

Det næste “lad os snakke om” emne er: onani og porno. For kvinder er det især et tabu at onanere, det er meget få veninder jeg kan tale med dem om i hvert fald. Der kommer en indsendelsesformular snarest, så i kan dele jeres ærligheder endnu engang.

untitled-16 untitled-17 untitled-18 untitled-19 untitled-20 untitled-21 untitled-22 untitled-23 untitled-24 untitled-25 untitled-26 untitleduntitleduntitled-2

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • S

  Til dig med skedesvamp; jeg led af det i mange år indtil en kvindelig læge sagde at jeg skulle gå hjem og smide alle mine trusser ud der ikke var af bomuld. Trunten får rum til at ånde ordentligt når du bruger bomuldstrusser (og nej det behøver ikke være mormor trusser). Og så hjælper det at sove bundløs indimellem. Jeg har ikke haft skedesvamp i 4 år nu. Og så er der selvfølgelig den med intimsæbe. Ingen sæbe inden i trunten, kun lunt vand og intimsæbe uden på. 😉 Håber du slipper af med det for det er bestemt ikke sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SJ

   Jeg skulle lige til at skrive det samme! Jeg har også døjet med så meget skedesvamp og det kommer stadig. Fx hvis jeg har haft sex med min kæreste og han så kommer oppe i mig, og jeg sover med underbukser på så ved jeg med 100% at jeg får svamp. Men ja smid alle underbukser ud som ikke er lavet af bomuld og gå ikke så tit med g-streng for det kan faktisk være dine egne bakterier fra hmm anus der giver dig svamp, da bakterierne i g-strenge nemt kan “vandre” i noget der sidder for stramt. Lige så snart jeg kommer hjem smider jeg trusserne og tager et par løse tynde bukser på så hun får luft. Giv hende masser af luft. Et andet råd, da jeg blev kærester med min nuværende kæreste gik jeg med svamp ind de første 2 måneder af vores forhold. Fordi min V skulle vænne sig til hans PH-værdi fordi det er en helt anden. Og det hjalp rigtig meget, dog var det et “helvede”, jeg havde ikke så meget lyst til sex netop som du skriver fordi man selv synes det er lidt ulækkert og så også fordi det kløede så f*cker meget😑To sidste råd, lad intimsæben stå og skyld istedet med varmt vand og brug en klud. Du kan også bruge babwipes, til at friske dig op med. Men! Tis når du skal tisse, lad være med at gå og holde dig i for lang tid, der kan faktisk godt dryppe lidt tid ud i underbukserne når du holder dig, selvom du ikke føler du har tisset i bukserne. Og det kan faktisk også give svamp, lige som når du tører dig på toillettet så tør dig fra V til hmm anus og aldrig den anden vej. Du kan også bare duppe😊 Men håber du ser det her så du kan prøve om noget af det her hjælper❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sss

   Hej piger! Hvor er I søde! ❤
   Jeg går sjældent med andet end bomuldstrusser grundet et gammelt operationsar ved mit haleben, der gør at jeg ikke kan have at g-strenge til at gnave oveni arret… så jeg går faktisk kun med bomuldstrusser… ellers giver det rigtig god mening!
   Og jeg gør ALT for at undgå det! Han kommer OVENPÅ mig (mave, ryg osv) vi vasker os begge med klud/vand lige efter sex og jeg tisser også LIGE efter sex, han går nærmest ALDRIG ned på mig, fordi jeg synes det er synd for ham, men også for at skåne min V.
   Midt i hvert menstruation tager jeg en pille mod svamp, der skal forebygge at jeg får det efter mens, da det ofte er der hvor det er værst… og har ikke følt det har hjulpet, men da jeg smed pillerne, kunne jeg godt mærke at de pludselig faktisk virkede – bare ikke med ønskede effekt, men dog en smule alligevel.

   Så hvis I har andre gode ideer til hvad jeg kan gøre, modtages de med kyshånd 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

   Jeg har også længe døjet med svamp, men fik foreslået af min læge at stoppe på p-piller, da det ændrer på miljøet dernedr.. Og efter jeg er stoppet på p-piller har jeg ikke haft det 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LVS

   Hvis du bruger tampon og/eller bind (af plastik) kan det også forårsage svamp. Bind skaber et fugtigt miljø og tampon er bare rigtig skidt for ens vajayjay. Hvis du har mod på det, så skift til menstruationskop (der findes ma ge forskellige) eller bind lavet af stof, som skal vaskes. Man skal lige vænne sig til tanken. De almindelige bind er fuld af parfumer, er blevet bleget/farvet etc. Det kan virkelig skabe et forfærdelig miljø.
   Selvom det ikke er optimalt, så brug kondom i et stykke tid og se om det hjælper. Din vajayjay skal måske lige have en pause fra min kærestes pH-værdi.
   Nogle mener også, at det kan stamme fra ens kost f.eks. kulhydrater, så prøv at google “Candida svamp kost” – det er altid værd at prøve. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "kønssygdomme" - min historie.