Lad os snakke om: "Kønssydomme" #1

Lad os snakke om: “kønssygdomme” – min historie.

img_9389Av.. Ja. Dette er måske ikke et indlæg, som jeg ville have skrevet, hvis ikke det var fordi, at vi jo er igang med at bryde tabuet om kønssygdomme. Hvorfor dog ikke det så? – tjo, måske fordi jeg selv godt kan syntes at det er et tabu.
Måske syntes jeg at det er et tabu, fordi jeg bare kunne have tænkt mig om. Måske er det fordi jeg er en smule flov (læs: meget flov) over mig selv? ..

Jeg er kommet frem til 2 historier jeg vil dele med jer. Det er nok det mest private jeg har delt på bloggen (hvilket ikke siger så lidt), men hvis i er så seje at dele, så kan jeg fandme også.

1. historie: 
Jeg har skrevet om før, at jeg har haft et røvhul af en ekskæreste. Det er en gammel sang, som jeg ikke behøver synge igen. Er du ny på bloggen, så har jeg lavet fire indlæg over de “vigtigste” perioder i mit liv. Læs del 1, del 2, del 3 og del 4. Så giver det sikkert mere mening.

Min ekskæreste og jeg var lige begyndt at date. Han overbeviste mig om at han ikke havde nogle kønssygdomme, så vi behøvede ikke bruge kondom. Jeg var blændende forelsket i ham, så jeg troede på ham.. Vi gjorde det uden kondom i noget tid, men så syntes jeg at det var en god idé, at vi begge to lige blev tjekket, inden vi blev “rigtige” kærester. Vi gik begge til lægen, for at sikre os at alt var som det skulle være. Nogle gange kan man blive en smule naiv og blind, af ren forelskelse. Det kan være skide farligt, men jeg er med i den faldgruppe. I hvert fald så tænkte jeg ikke over, at jeg ikke havde fået svar fra lægen. Jeg troede at hvis det var noget slemt, så ville de vel ringe. Hvis jeg ikke led af tunnelsyn, så havde jeg nok regnet ud, at jeg skulle ringe til lægen. Lang historie kort: jeg opdager med tiden, at han har været mig utro mindst 5 gange. Han har endda også haft en kæreste, som skulle flytte ind til ham, mens jeg praktisk talt boede hos ham og var hans kæreste (?!)..  Anyway.. jeg finder min hjerne og forlader ham. Jeg har det psykisk skidt i utrolig lang tid. Jeg bestiller en tid hos lægen i en fart, i frygt for hvad han har efterladt sig af rædsler dernede.
Hr. Læge: “du har da aldrig ringet ind ang. den klamydiatest du fik foretaget for 1,5 år siden? Den skal du da have medicin for, fordi den er positiv!”..
Mig: “vil det sige at jeg har gået rundt med klamydia i min krop i 1,5 år? Er det ikke pisse farligt? Hvorfor fanden har jeg ikke kunne mærke noget?” ..
Hr. Læge: “ja, det er dit eget ansvar at ringe.. Jamen du skal bare tage en pille, også er det ude af dit system om 10 dage!”..
Mig: “??!!!???!!!”
Jeg var pisse vred, pisse ked af det men desværre ikke overrasket. Det er uhyggeligt hvordan sådan en lorte bakterie, kan sidde inde i min krop, uden jeg overhoved kan mærke den.

Så er det her, at det ville være fedt, hvis jeg skrev at jeg havde lært min lektie.. Tja..

2. historie:
Jeg var blevet single efter et langt forhold. Jeg havde det igen ret skidt psykisk. Jeg husker meget lidt fra den periode, brudstykker mest. Jeg havde stress, angst og depression på samme tid, der var mørke omkring mig. Jeg var nede i et meget sort hul, som jeg slet ikke kunne se mig selv fri for. Alle mine trappetrin var brændt væk, jeg sad bare alene i mørket. Jeg ønskede inderligt mandlig omsorg, men det skulle være med nogle jeg kendte. Jeg turde ikke have sex med fremmede mænd. Jeg manglede omsorg, men kunne ikke rigtig finde ud af hvordan..
Jeg var sammen med 3 fyre indenfor kort tid. Jeg kendte dem alle sammen – mere eller mindre. De gjorde mig i hvert fald overhoved ikke utryg. Jeg havde sex med dem alle sammen. Noget var godt. Noget var virkelig også skidt. Noget var utrolig komisk – noget var sørgerligt. Det mest sørgerlige af det hele, det var at med 2 ud af 3 mænd, der brugte jeg ikke noget beskyttelse. Den ene havde jeg været sammen med før, så han var “sikker”(?!), den anden har jeg gået i skole med, så ham stolede jeg på (?!) .. Ja, prisen som klassen klaphat går tiiiiiil ..*trommehvirvel* MIG!!
Jeg fik jo så klamydia igen. Jeg var pisse flov og skide sur på mig selv. Jeg kunne ikke undskylde det med at jeg havde det skidt.. Det her er logik for fucking burhøns. Det er bestemt ikke noget jeg er stolt af.
Nå. Jamen, så skulle jeg jo skrive det til gutterne. Jeg vidste jo bare ikke hvem af dem det var. Jeg skrev præcis den samme besked til begge fyre. Fordi selvfølgelig skal de have det af vide.
REGEL NR. 1: brug kondom.
REGEL NR. 2: hvis du ikke bruger kondom, så er du en klaphat og derfor bliver du muligvis smittet med en kønssygdom. Hvis det sker, så husk lige at sig det videre, til den partner du har været sammen med!!
Drengene var faktisk ret søde. De blev begge to tjekket, og vi fandt ud af hvor kalorius kom fra. Begge drenge undskyldte utrolig mange gange, de skrev at de var kede af, at de ikke havde brugt kondom. Jeg mener bestemt ikke at ansvaret kun ligger hos ham med dilleren. Jeg har selv en stemme, en krop og en forstand – det er sgu lige så meget mit ansvar. Godt nok så render jeg ikke rundt i byen med et kondom – MEN, hvis jeg ikke vil have en kønssygdom, så er jeg sgu nødt til at tage et ansvar overfor min egen krop!

Hvorfor er jeg så flov over de her historier? Fordi jeg gjorde noget som jeg ved er dumt. Klamydia og andre kønssygdomme er skadeligt overfor din krop, i værste tilfælde kan man blive steril klamydia. Jeg skal da heller ikke være bleg for at indrømme, at jeg godt kan være bange for at jeg ikke kan få børn. Nu når det har siddet i min krop så længe.. Det er simpelthen spild af kræfter at tænke over det. Man kan aldrig helgardere sig imod, at intet ondt vil dig ske. karma skal nok komme og ramme de rette mennesker.
Ja, jeg har gjort noget pisse dumt i min ungdom. Ja, jeg fortryder det sgu ret heftigt. Ja, jeg er blevet klogere. Nej, jeg behøver ikke få af vide hvor dum jeg var, den er sgu kommet ind med podning du – af flere omgange!

Så moralen med denne fortælling er: mænd kan være nogle idioter. MEN, du har altid ansvaret overfor din egen krop. Hvis en mand ikke gider knalde med kondom, så tænk lige over om han overhoved fortjener at knalde med dig. Du har måske gjort noget dumt i din fortid, du har måske dummet dig flere gange. Girl (boys), you are not alone! Du er aldrig alene. 


Har du fået lyst til at dele din historie om kønssygdomme? Så kan det nåes endnu, lige HER

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Sara

  Jeg vil lige trøste din frygt en smule- jeg har selv været der. Haft klamydia 2 gange. Havde gået rundt den ene gang med det i 4 år ca. Og igennem en graviditet uden at vide det. Nu ville vi så igen gerne have et barn, det er endt med fertilitetsbehandling. Jeg blev så ked af det. Og tænkte med det samme, jeg er steril pga klamydia. Min gynækolog forsikrede mig for, at for at man blive steril af klamydia, er fordi det kan skabe en infektion i underlivet og man derved Kan blive steril. Man bliver ikke alene steril af klamydia 😉 Så vær ikke nervøs ❤️
  Mvh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sara.

   Tak for den besked. Det er meget rart at vide at man ikke er alene. <3 ..

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Hvad er det for en nar af en læge du har?! De skal altid ringe med svar på prøver lige meget hvad den siger. Du kan jo ikke vide hvornår svaret er kommet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det ved jeg ikke. Jeg syntes også at det var lidt underligt. 🙁

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Kønssydomme" #1