Lad os snakke om: "Kropsbehåring" #1

De små glæder #2

img_9746
Sådan en tid som denne, der er det vigtigt at huske de små glæder. Huske smilet og de gode minder som man har gemt, helt inderst i sit hjerte. Min kære morfar døde meget pludseligt i fredags, hvilket er ubærligt og ekstremt hårdt. Det er underligt at se alle andres liv fortsætte, mens man selv føler, at ens liv foregår i slowmotion.
Døden kommer aldrig belejligt. Død er for mange mennesker et stort tabu, fordi hvad siger man? Hvordan skal man reagere, hvornår er det rigtigt at begynde at snakke om noget andet? Hvornår er det okay at begynde at grine igen?.. Det er der ikke nogle opskrift på. Måske skal man spørge sig selv: “hvad ville jeg have brug for, hvis jeg stod i hendes situation?”. Min morfar vil jeg savne for altid, han betød utrolig meget for mig. Er glad for, at jeg fik chancen for at få “en dag i morfars liv”, som var en gave han gav mig for nogle jule siden. Så selvom det hele er en smule hårdt lige nu, så vil jeg alligevel tildele denne omgangs “de små glæder” til min elskede morfar. Sov smukt.

img_9215
⌈Malte og jeg var på Bornholm for nogle uger siden, sammen med Destination Bornholm. En helt igennem fantastisk oplevelse.⌋

img_9319
⌈Skal vi ikke stikke af sammen?⌋
img_9371
⌈Som skrevet ud på min Instagram, så er jeg stolt ambassadør af Njord. Njord leverer naturlige og personlige kosttilskud til dig. Du tager en test derinde, så du er sikker på at du får lige præcis dét, din krop har brug for – og ikke alt muligt andet. Jeg er super glad for det, jeg har oplevet at mit energiniveau er steget markant! Lige nu og frem til den 31/10, kan du få 50% på din ordre derinde, hvis du benytter koden “CAROLINE50“. Du får også de virkelig smukke krukker med oven i købet! Klik ind på deres hjemmeside og prøv.⌋
img_9380 img_9382
⌈Jeg er begynd at juice meget mere end jeg førhen har gjort. Det er en skide god måde at få flere grønsager ind i sin kost, også smager det bare lækkert. Resterne fra juicemaskinen gemmer jeg altid og kommer dem i boller #stopspildafmad
img_9446
Den smukkeste vintage kjole hænger nu i mit skab! Fandt den på Nørrebro til sølle 125 kr! Lige for tiden er jeg ekstremt heldig med mine fund i genbrug. Jeg har virkelig fundet de smukkeste kjoler, jakker og trøjer. Nogle gange er der altså langt mellem snapsene. Har faktisk lavet et indlæg over mine yndlings genbrugs butikker. Der er kommet flere til, skal nok lige opdatere indlægget snarest.⌋ggg
⌈Så var jeg så heldig at være med i Tindersluts podcast “SLUTCAST”. Det var så mega hyggeligt at sidde og snakke med den skønne kvinde altså. Vi morede os gevaldigt mens vi bare sludrede løs i flere timer. Du kan lytte til podcasten HER. ⌋
img_9484
⌈Glad over den weekend jeg havde, for små 2 uger siden. Det var sådan en weekend hvor jeg kun skulle tilbringe timer, sammen med mennesker som jeg elsker. Alt var som det skulle være, hvilket også ses på smilet!⌋
img_9512
⌈MERE SMIL! Husker i historien om min Bolsjedragt?
img_9543
⌈Klar til brunch sammen med et vennepar Malte og jeg har. En søndag med tømmermænd, trætte øjne men glad krop!⌋
img_9553
⌈Byens bedste brunch findes på SULT, det er der absolut ingen tvivl om. Jeg er taknemmelig for, at jeg fik lov til at få mine tømmermænd kureret her! Min mave var lykkelig. (sponsoreret)
img_9649
⌈Jeg har endnu engang smidt tøjet på Instagram og slået et slag for at du er nok, præcis som du er!⌋
img_9661
⌈Malte inviterede mig på brunch i Sydhavnen. Vi holdte søndag på en mandag, hvilket var utrolig tiltrængt. Jeg elsker at bo i Sydhavnen! Der er så mange fine små perler overalt.⌋
img_9683
⌈De lækreste butterdejshorn! En klassiker som jeg efterhånden har lavet et utal af gange! Perfekte til madpakken, eller tilbehøret til aftensmaden.⌋ img_9742
⌈Cirka en gang om måneden, så inviterer Malte og jeg, hinanden på surprisestævnemøde. Så skal den ene finde på noget hemmeligt som vi begge to skal lave. Det kan være store ting eller helt små glæder.. Jeg inviterede Malte ind på Planetariet, hvor vi skulle se en film om stillehavet. Det er en helt fantastisk opleve at sidde inde i den der store kuppel og føle at man er under vandet.⌋img_9755
⌈Glad pige til lækkert event med Wilfa og Årstiderne.⌋
img_9757
⌈Jeg brugte en lørdag sammen med en af mine yndlingspiger! Vi fik lov til at blive forkælet af Bistro Avenue til lækker mad, samt utrolig lækre drinks! Vi skulle fejre at Nadja igen blogger (jaaa!), vores venskab, kærligheden og alt derimellem. Det var sådan en aften som bare var gennemført fantastisk.⌋
img_9758
⌈MÅÅMS Bistro Avenue! (Sponsoreret)⌋
img_9759
⌈Jeg nåede lige at komme ud på den hurtig berømte blomstereng, på Amagerfælled. Der var mennesker over det hele og få blomster tilbage.
Det er alligevel vildt at nogle få store bloggere har delt nogle billeder på deres Instagram, og BUM, så er den lille oase propfyldt med mennesker. Buketten er vissen nu og for lang tid siden smidt i min grønne bio skraldespand! Men, vil alligevel gå hen i blomsterbutikken, købe en blomst, tænde et lys, og sende en kærlig tanke til min morfar – og alle de andre fantastiske mennesker som er taget fra os, alt for tidligt⌋

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Kropsbehåring" #1