FILM DER SKAL SES!

Indsend din historie: “Kropsbehåring”..

b984cde9f54a21198260cde779b4f549
Så piger. Nu skal vi sørme til den igen.

Vi har været igennem snart 9 tabubelagte emner her på bloggen, og det har været så givende for mig, at i har lyst til at dele jeres hemmeligheder. TAK!

I denne her omgang, så skal vi snakke om “kropsbehåring”. Det er et emne jeg har haft oppe og vende på bloggen før. Bla. “hår i røven” og “hår på tissekonen“. Det er et emne som mange af os ser som tabubelagt, hvilket jeg jo ikke bryder mig om. Hvorfor er kropshår et tabu? Det er jo noget vi alle sammen har. Er det fordi at vi nogle gange får hår de “forkerte” steder?.. Hvorfor er der nogle der finder hår på tissekonen “klamt”? Er der noget nogle veninder engang sagde, eller en fyr vi var sammen med?

Del din historie, del dine minder fra din ungdom, del din kropsbehåring med os andre. Fjerner du hår nogle steder, fordi du syntes det er klamt? Har du hår nogle steder, som dine veninder ikke har?
Du er ikke forkert fordi du har hår på overlæben eller på kinderne, du er ikke ulækker.. Du kan nemt føle dig alene, men du er aldrig alene.

HUSK: du er 100% anonym når du skriver din historie ind. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM DER SKAL SES!