Lad os snakke om: "Kønssydomme" #2

Kvinde, forsvar din krop!!

img_9402

Sex er rart, sex er skønt og det skal helst være med en du godt kan lide. Sex med fremmede kan være rigtig sjovt, jeg er selv ikke helt så stor fan af det. Har prøvet det nogle gange.. Det er bare super akavet.

Jeg har et minde inde i mit hoved. Det er fra 7. eller 8. klasse. Jeg kan huske det hele lige så tydligt, fordi det har sat sig fast – med modhager.
Jeg sad i midten af to drenge i timen, vi skulle lave matematik, men det var sjovere at snakke om sex. I den alder havde jeg aldrig prøvet noget, der mindede om sex. Den ene dreng, vi kan kalde ham “Peter” snakkede. Dreng nr. to kalder vi “Jens”. Jeg hedder bare Caroline. Samtalen går sådan her:
Peter: “ja, så kneppede jeg hende sgu lige igår. Bagfra, mens jeg rev hende i håret. Et par ordentlige stød *siger han mens han laver bevægelserne under bordet*” .. 
Jens: *griner fjoget*
Caroline: *rykker på sig, føler sig lettere utilpas*
Peter: “så røg vi sgu lige en smøg, også fik hun den ellers bare i røven igen *viser igen med kroppen, hvordan han “knepper” sin kæreste*” ..
Jens: “haha.. Har du prøvet det Caroline? at få den i røven?
Peter: “selvfølgelig har Caroline ikke det. Hun er alt for sippet til den slags!
Caroline ved ikke hvad hun skal gøre af sig selv, derfor går hun på toilettet.

Jeg så de to drenge i et helt andet lys – lyset var ret dystert. Den måde Peter snakkede om hans kæreste på, utrolig respektløst! Drenge i den alder, der omtale deres kærester som “kællinger”, fortælle hvor langt hun kan tage den til roden. Forklare hvor meget man kom hende i hovedet i weekenden. Der var aldrig en snert af respekt i hans stemme.. Ja, han er jo en ung dreng, OG HVAD SÅ? skal de unge mennesker ikke kende til respekt?
Simone sagde i 6. klasse, at hun havde fået den i røven. I 6. klasse havde jeg ikke nogle idé om, at man kunne være seksuel aktiv (langsom?). Jeg tror måske stadig jeg brugte udtrykket: “skal vi lege?” .. Hun sagde det med en stolthed i stemmen. Hun syntes det var ret “sejt”, at hun kunne klare en pik i røven.

Drenge skal gerne ud og knalde nogle piger, og de skal helst gøre det som en af de første. Piger skal bare nedlægges, så drengende kan være med i den hellige “jeg-har-haft-sex” – klub. Den sidste dreng der får sex er altid udsat for lidt mobning, fordi det er jo for dårligt.. Halvdelen af den drengegruppe løj sikkert!
Jeg har et utalt af veninder som ville ønske, at de kunne lave deres første sexoplevelse om. De har i en alt for tidlig alder, presset dem selv ud i noget de ikke var klar til, fordi det gjorde deres veninder. De har siddet på et bakteriefyldt toilet på et snavset sodavandsdiskotek, knaldet med en fyr der lovede dem at “de var specielle for ham”. Hvorefter han skred og de sad sammenkrøllede tilbage på gulvet, og følte sig misbrugt. Men hey, nu kunne de fortælle deres veninder, at de også havde haft sex, og at det var rart! Glansbilledet må aldrig brydes.

Jeg “datede” en fyr som 14 årig. Han ville gerne ned i mine nedre regioner og pille lidt. Han fik lov til at mærke udenpå, men dengang havde jeg hår på tissekonen, så han kiggede mærkeligt på mig, kaldte mig “klam”, og gik. En anden fyr fik lov til at give mig finger, da jeg var lidt ældre. Han spurgte om han ikke måtte lave “lidt mere” med mig, jeg sagde nej og han kaldte mig en “narrefisse“.. Jeg havde det af helvedes til begge gange. Jeg følte at jeg lyttede til min krop, mærkede om jeg var klar til det eller ej, også blev jeg alligevel kaldt “klam” fordi jeg havde kropsbehåring, og “narrefisse”, fordi jeg ikke lod en 16 årig dreng knalde mig.

Læs også mine indlæg OM HÅR I RØVEN & KØNSBEHÅRING

Jeg kunne lige så godt have sagt “ja”, fordi dengang vidste jeg ikke bedre. Jeg ventede i et år, hvor jeg mødte min første kæreste og havde en meget skøn første gang. Så fuck de to andre drenge, må deres røv klø og deres arme være for korte!

Mange piger siger “ja” og mener “nej”, men presset udefra er for stort. Veninderne vil blive så misundelige, hvis du bare lige lader ham få den indenfor. Piger.. Det er OKAY at sige nej! Hellere blive kaldt “klam”, “møgfisse”, “narrefisse”, “luder” og vide at du lyttede til din krop. Istedet for at presse dig selv ud i noget, som du aldrig kan gøre om! I øjeblikket tror i det måske ikke, men i får ikke respekt for jeres krop, hvis i ikke kæmper for den!!

Din krop er fantastisk. Den sex du skal have med nogle drenge/mænd, bliver forhåbentlig også skøn. Men du er også din krops advokat. Vil du være dens forsvar eller dens anklage? Vid at du har dine værdier som er værd at kæmpe for. Har du ikke lyst til at barbere dig? SÅ LAD VÆRE! Hvis drengen siger noget til det, så fuck ham! Sig nej, sig fra. Sex er rarest hvis det er med en du holder af. Sex er fantastisk, hvis det er med en du elsker og føler dig tryg ved.

Din krop har brug at du forsvare den! Kvinde/pige.. Forsvar din krop! Den og du er fandme det værd!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Julie

  Jeg var 20år gammel, da jeg havde sex første gang. Jeg var den eneste tilbage i min vennegruppe, der ikke havde gjort det. Mulighederne havde været der tidligere, men jeg ønskede at min første gang skulle være tryg og en god oplevelse. Det var ikke fordi, at jeg drømte om den der “første gang” de viser på film, hvor alt er perfekt og romantisk. Men det endte med at være præcis det jeg fik. Man ved aldrig hvornår en særlig person kommer ind i ens liv, men jeg er glad for, at jeg ikke stressede eller lod mig selv mærke presset fra omverden. Min første gang er nu min kæreste gennem 1.5år og jeg er lykkelig for, at have haft den oplevelse med ham.
  Det allervigtigste må være at lytte til sin egen krop! Man har hele livet til at have fantastisk sex i, så der er ingen grund til at stresse det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor har du ret! Tak fordi du deler din historie ♥️♥️

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Kønssydomme" #2