Lad mig komme af!

Lad os snakke om: “Kropsbehåring” #1

untitled-3

“konen”, “downunder”, “dernede”, “vag”, “fisse”, “mis”, “kusse”, “huh-harh” – kært barn har mange navne.

Endnu engang er i bare så skide hamrende seje! I er med til at vise at vi sammen kan bryde tabuet, og sætte streg under at man aldrig er alene. Der er så mange historier hvor i deler jeres ærligheder og skriver: “jeg håber ikke jeg er alene” mellem linjerne.. Så læser man den næste historie og der deler endnu en sej kvinde præcis det samme problem. Så nej! Vi er ikke alene, vi er ikke forkerte, ulækre eller anderledes. Vi er skønne, præcis som vi er – med eller uden hår.

Du kan stadig nå at dele din historie lige HER, hvis du vil bidrage til denne omgang “lad os snakke om”.

untitled-4 untitled-5 untitled-6 untitled-7 untitled-8 untitled-9 untitled-10 untitled-11 untitled-12 untitled-13 untitled-2untitled-14 untitled-15 untitled-16

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Luna

    Til dig med hår på brystet. Jeg har MANGE, mørke, især i mellem brystet og jeg fjerner dem lidt sporadisk hvis de lige falder mig i øjnene. Jeg har meget og mørke hår mange steder: mave, overlæbe osv.
    Da jeg var yngre synes jeg det var lidt irriterende, nu går det mig ikke så meget på og jeg fjerner det egentlig mest fordi det giver mig en bizar form for tilfredsstillelse at hive dem ud 😛
    Jeg er italiener, og jeg bilder mig selv ind at det er grunden til al min behåring og at det derfor er OK. Til gengæld er jeg også blevet beriget med langt, krøllet hår på hovedet og det er jeg glad for! 🙂 embrace it all

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad mig komme af!