Isolation..

Lad os snakke om: “Kropsbehåring” #2

1   untitled-17

Læs første del lige HER. Læs også min historie HER.

Du kan også læse alle de andre tabubelagte emner her.

Nu skal jeg jo passe på hvad jeg skriver, fordi alle jeres indsendelser er anonyme. Men hvad jeg ved af, så er det første gang, at en dreng/mand har kommenteret og delt sin ærlighed til de her emner. Det er fandme sejt! Tak for dig. Mænd er jo også altid velkommen, jeg ved bare at størstedelen der skriver ind og læser med – er kvinder.

Næste “lad os snakke om” enme er: “utroskab”. Ikke et specielt rart emne at snakke om, men ikke desto mindre, så er det ekstremt vigtigt at snakke om. Mange kan føle sig alene, forkerte, svage, dumme, til grin mm. hvis man har oplevet utroskab. Hvis ens partner har været utro, så kan man nemlig godt føle at det er ens egen skyld. Det er et ekstremt sårbart emne, som jeg desværre også har bitter erfaring med. Jeg skal nok udgive en indsendelsesformular de kommende dage.

untitled-18 2untitled-19 untitled-20 untitled-21 4untitled-22 untitled-23 untitled-24 untitled-25 untitled-26 untitled-27 untitled-29untitled-28  untitled-30 untitled3

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isolation..