Torsdagsglimmer..

Hvor tung er din kuffert?

img_8546

Når du møder en mand/kvinde så står i hver med en kuffert bag jer. Nogle kufferter kan betegnes som en mindre rejsetaske og kan derfor nemt transporteres rundt, mens andre kufferter er på hjul og måske endda på en trailer. Kufferten er jo den fortid du kommer med når du møder en ny partner. Det kan være one-night-stands, lange forhold, et knækket hjerte, vold, utroskab, mange sex partnere mm. Nede i de kufferter er der som regel meget godt orden på sagerne. Der er en kasse med gode kærester, slemme kærester, dårlige knald, fantastiske orgasmer, fælleskøb mm. Imellem dem er der også en kasse hvor der står: “dæmoner” eller “skeletter” (navnet er valgfrit). Det er de ting du kommer med som gør ondt.. Det er individuelt hvad der gør ondt på en, det kommer an på hvor tykhudet man er og hvilken opvækst og omgangskreds man kommer fra.

Du og din kommende partner kan vælge at tage hinanden i hånden, og slentre ned af livets landevej. Hvis i vælger dét, så vælger i også at tage hver jeres kuffert/taske med jer. Kærligheden har mange landeveje som man kommer til at gå på. Nogle er små sideveje som man lige skal svinge forbi, andre er brede og lange, nogle er fyldt med en masse bump. Nu længere tid i har været sammen, nu brede bliver jeres landevej. Der gror flere og flere planer og små huse stikker op i ny og næ.

Dæmonerne, som du har i kassen, kommer i mange forskellige størrelser og figurer, man er ikke helt sikker på hvordan de ser ud. Alle forhold har sideveje som indeholder bump, det kan man ikke komme uden om, men man skal være ekstra forsigtig på disse veje. Når man kører over et bump med sin kuffert, så kan den nemlig godt hoppe op. Oftest er det dæmonerne der springer op når de får chancen, de er nemlig ekstremt utilregnelige. Det der kommer op er følelser som ikke altid er rationelle eller konstruktive.. Det er dét der gør ondt på dig, det som du slæber rundt på fra tidligere forhold. Man bliver ofte bange og får et chok når de hopper op, derfor vil det lægge naturligt til dig, at smække kufferten i, samt løbe over de andre bump for at komme hurtigt væk.
Du slæber rundt på noget som du ikke har fået placeret ordentligt i kasserne i din kuffert. Du har en kasse i din kuffert der hedder: “svigt” ,”sorg”, “mistillid” (du ved bedst selv hvad der står), men måske har du ikke anderkendt følelsen ordentligt endnu og derfor kan du ikke rykke rundt på den. Det er derfor den stadig har skikkelse som en dæmon.
Kroppen reagerer som den gjorde første gang du blev udsat for det, dengang hvor dæmonen blev dannet. Hænderne ryster, indvoldene vender sig og du får trykken for ørene. Du smækker låget til kufferten i og får kontrol over din krop, forhåbentlig når du det inden din partner ser dig. Langsomt bevæger i jer videre på vejen, men fejlen du begik vil højst sandsyndligt ikke blive glemt. Efter et år, så bumper det under dig, under jer. De samme følelser, den samme dæmon, de samme bump.. I har gået i ring.

Når du kigger ned i din kuffert, så kan du nok godt se at kassen hvor der står: “tillid”, ikke lyser så meget som den burde. Tillid er den dyrebareste og mest kostbare gave du kan give et andet menneske, men det er også lavet af krystalglas.
Nogle veje er man nødt til at krydse flere gange, fordi der er noget man mangler at få set og snakket om. For at få placeret dæmonen i en kasse der ikke gør ondt, så er du nødt til at ankerende den og tillade den at komme (ordentlig) frem. Muligvis har du brug for hjælp til det, da det er mere end hvad du selv kan klare – det er der ingen skam i. Måske er det nok at få snakket med din partner om det, vise dine sårbare sider og få fortalt din fortid.
Du kan også opdage dæmoner, som du ikke vidste du havde med dig i kufferten – som sagt så findes de i alle mulige former for størrelser og figurer. De er skide snedige og de er ude på at teste dig/jer og gøre livet surt for dig, men hvis i vil, så kan i sammen bekæmpe dem, få repareret vejen og trille videre sammen.

Du og din partner kan ikke helgarderer jer imod bump på vejen. De kommer uanset om du kan lide det eller ej. Vid at det ikke er alle bump der udløser dæmoner, nogle bump er der sunde og gode for jer. Diskussioner som skal til for at i kommer videre og stærkere på landevejen. Du er ikke en svag person hvis du opdager at du er gået i ring med din partner, det er ikke nemt at anerkende dæmoner, man ikke er klar over man slæber rundt på. Det er ikke nemt at være sårbar overfor en ny partner, det er ikke nemt at komme med en tung kuffert.

Nu går du der, på en vej som du ikke aner hvor fører hen. Du går med din partner i hånden og kan muligvis frygte, at jorden under dig begynder at blive mere ujævn. Hold godt fast i din partner, den partner som du i sin tid valgte at gå ned af vejen sammen med. Hav tillid til at i sammen nok skal kunne klare bump, dæmoner, små veje, brede veje, skæve træer, høje huse og eventuelle rundkørsler. Hav tillid til jer og jeres forhold, hav tillid til hinanden. Den kærlighed overvinder alt. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • Rikke

  Pisse godt skrevet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Af <3 tak! ..

   Rigtig god dag til dig.

   Vh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  SINDSYGT godt skrevet! En fornøjelse at læse. Specielt det sidste afsnit ramte mig. Jeg har lige nu den partner jeg kun kan drømme om, og jeg en helt vild med det, og jeg føler, jeg har fundet hjem. Men jeg kan ogås være då bange for, hvad fremtiden bringer – for jeg ved det jo ikke – at jeg noglegange ikke giver nok af mig selv eller lige kommer ind på én af de små sideveje og tænker “ej, er det overhovedet sandt?” Hvilket jeg prøver at give slip på, for det er nemlig noget fra min fortid, hvor jeg fra start vidste, jeg ikke skulle være sammen med min Eks. Men det er heldigvis altsammen til at bearbejde, og når jeg så tænker over det, så er jeg SLET ikke i tvivl om at min partner og jeg er de rigtige for hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak! Er glad for du kan lide det.

   Jeg kender virkelig godt til dine tanker, man skal passe på med at tænke for meget over det, fordi så ender det med at man kommer til at slæbe sin partner ud på den bumpede vej, selvom der ikke var nogle grund til det 😀 .. Kvinder og tanker, det er ikke til at blive klog på! Det hjælper mig meget at trække vejet ned i maven 3 gange og lige slappe lidt af. Et skridt af gangen, man skal ikke hoppe stigerne/vejene over. 😉

   Vh
   Caroline Thorsfelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det sindssygt fint skrevet <3333 Og med et vigtigt budskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak skal du have ♥️♥️

   Vh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsglimmer..