Kærlighedskontoen.

Indsend din historie om: “utroskab”.

giphy

Denne omgangs “lad os snakke om” skal handle om utroskab. Hvorfor folk er utro, det ved jeg ikke. Jeg tror der er rigtig mange grunde til det. Jeg tror der lægger meget bag utroskab, det bunder som regel i et eller andet. Men hvis ens partner er utro, så kan man føle sig “svag”, “forkert”, “ulækker”.. De samme ting kan man føle hvis man er sin partner utro. Uanset hvad, så er det et tabu for mange – og det bryder jeg mig ikke om. Del din historie – og den må gerne være grum hvis det er. Fordi utroskab er som regel ret grumt.
Har du opbrudt et par, fordi du var sammen med den ene part? Har du levet med utroskab i vished længe uden at gøre noget ved det? Har du været din partner utro, men har valgt ikke at sige det til ham/hende? Er du tit utro og overhoved ikke har dårlig samvittighed? Hvor går din grænse omkring utroskab? Er et kys at være utro, eller er en lidt for flirtende besked at være utro i dine øjne? Hit me.

Jeg har min historie om utroskab som jeg nok skal dele, men hvis det skal ske, så har jeg brug for jeres ærlighed. Så åben hjertet, åben op for ærlighederne! Du kan tro at du sidder helt alene med dine tanker, men jeg kan love dig for at du aldrig er alene!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedskontoen.