Hej, jeg er særlig sensitiv, er du?

Indsend din historie: “vold i et parforhold”

giphy

Nu skal vi til en ny runde “lad os snakke om”. I har indsendt nogle virkelig fine og gode forslag som jeg har kigget igennem. Mange af dem der er blevet skrevet ind har vi allerede snakket om, men måske føler man ikke at det var nok. For nu, vil jeg tage nogle nye forslag med i puljen, vi kan altid vende tilbage til nogle af de gamle emner og snakke lidt mere om dem.
Jeg har taget de emner der har gået igen flest gange, nogle af dem kan jeg snakke med på, andre kan jeg ikke rigtig deltage i, men det skal ikke hindre at det er et tabu for nogle! Derfor skal det deles og det er vigtigt at snakke om det.

De 8 næste emner bliver: 
◊ Vold i et parforhold.
◊ Strækmærker.
◊ Sved.
◊ Miste et barn.
◊ Være forelsket i den forkerte.
◊ Selvskade.
◊ Vægt.
◊ psykiske lidelser.

Vi skal starte med at snakke om “vold i et parforhold”. Der var rigtig mange der skrev ind omkring dette emne, hvilket skærer mig dybt i hjertet. Jeg har selv prøvet det, men det har mest været den psykiske vold (ikke at den nødvendigvis er mildere end den fysiske..).
Så piger (og drenge?), nu vil jeg igen bede jer om en kæmpe tjeneste. Jeg vil bede jer om at åbne op, selvom det er hårdt, selvom i føler i sidder alene med jeres tanker, selvom du føler dig svag fordi du lever i et voldligt forhold (hvilket ikke passer!!). Hvis vi ikke fortæller hvordan vi i virkeligheden har det, så får vi aldrig brudt det dumme tabu. Det kan være du lever i et voldligt forhold, måske har du engang været i et, måske har dine forældre været voldlige overfor hinanden og du er vokset på i det/lever i det. Måske er du den voldlige? Uanset hvad din historie er, så vil jeg gerne have den. Tak fordi i vil være med til endnu en runde, tak fordi i er så gode til at dele, tak fordi i viser at #sammenkanvibrydetabuet.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej, jeg er særlig sensitiv, er du?