Lad os snakke om: "Kropsbehåring" #2

Juicekur og yoga (resultater).

img_9922 Sponsoreret af yogastream
Fra sidste lørdag og til i mandags, der indtog jeg kun juice, morgen, middag og aften. Jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at prøve det, hvilket jeg takkede ja til. Jeg gjorde det ikke for at tabe mig, jeg gjorde det for at udfordre mig selv og for at rense ud i systemet.
Jeg har prøvet at være på en juice”kur” før og der var jeg ret begejstret for det. Efter alt for mange skoleopgaver og en sorg i familien, så har jeg ikke behandlet min krop så godt (hvilket der selvfølgelig skal være plads til)! Men jeg tænkte at det var en god måde at sparke efteråret i gang på, og få min krop afvendt fra de søde sager som jeg indtog dagligt.
Ved siden af juicen har jeg også dyrket yoga hver aften i 15-30 minutter sammen med yogastream. De har over 400 yoga videoer inde på nettet, som passer til ethvert temperament. Du kan købe et forløb som passer til de 3 dages Juicekur, med nøje udvalgte videoer. Har du aldrig dyrket yoga før, så vil jeg anbefale dig at vælge begynder videoerne. Når man ikke har en instruktør ved siden af sig

, så skal man passe på at man ikke går ud i et stræk, der overbelaster ens krop. Har du dyrket yoga før, så findes der helt sikkert også videoer derinde, som passer til dig og som kan udfordre dig. Det har været så dejligt at komme tilbage til yogaen og slutte dagen af på den måde. Jeg holder af at lave en mindfulness inden jeg falder i søvn, for at lade mine tanker blive i nuet, så de ikke forfølger mig ind i mine drømme. Yogaen har den samme effekt, jeg går i seng afslappet og sover som en sten.

Hvad er resultaterne så efter 3 dages juice”kur”?
Første dag: 
Start dagen med et stort glas vand med citron.
Efter en halv time så skal din første juice indtages. Derefter indtager du en hver anden time. LYT til din krop! Måske har den brug for 2 juice på en gang.
Drik noget god te i stedet for kaffe. Jeg indtog Pukka te i lange baner.
Jeg havde ikke noget problem den første dag, jeg blev dog overrasket over hvor meget jeg tænkte på mad hele tiden.
Jeg skulle drikke min ene juice kl 15.00 og der havde jeg fri fra job, så jeg ville bare vente til jeg kom hjem. På vej hjem fra arbejde, kunne jeg mærke at min krop begynde at ryste og jeg fik det ubehageligt. Jeg stoppede op, satte mig ned og drak en juice – det hjalp med det samme. Hvis man ikke er god til at mærke sin krop, så bliver man det fandme her!
Anden dag: 
Starter igen dagen ud med citronvand. Også kører det samme system – juice hver anden time.
På anden dagen får mange ofte hovedpine, hvilket jeg også fik. Den sidder der det meste af dagen og vil bare ikke gå væk. Sulten var ikke noget problem, men hovedpinen er belastende. Sluttede dagen af med yoga og det hjalp faktisk på hovedpinen!
Tredje dag: 
Starter igen dagen med citronvand igen.
Den sidste dag er den nemmeste. Jeg tænkte ikke så meget på mad, men jeg savnede noget at tygge i. Man kan ikke tygge på en juice, det er umuligt!
Jeg skulle til en meget vigtig test på min skole, kunne mærke at min hjerne og krop, havde brug for lidt ekstra. Jeg valgte derfor at lave en smoothie, som jeg blandede op med en juice. Følelsen af bare at kunne “tygge” lidt på denne her smoothie-juice, det gav energi til kroppen. Det er muligvis imod “reglerne”, men jeg valgte her at lytte til min krop og på hvad den fortalte mig! Det skulle være sjovt at være på juice”kur”, ikke surt og kedeligt.
Resultater: 
Jeg er begyndt at dyrke meget mere yoga, hvilket min krop og sind elsker.
Min tarmflora (ja sorry) er i meget bedre balance!
Min hungeren efter sukker forsvandt. Det er jo også en mega afhængighed!
Jeg har fået en kærlighed for at drikke en juice/smoothie til morgenmad.
Jeg er skåret ned på mit kaffeforbrug, men op for mit te indtag.
Jeg er mega positivt overrasket over hvor godt det gik for mig! Jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen selv, måske blande en juice og smoothie”kur” sammen. Min krop var pisse sej hele vejen igennem og jeg sørgede for at lytte til den, hvilket var det vigtigste for mig.
img_9923
Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

2 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er fast læser af din blog og er så vild med de fleste af dine budskaber. Men at detoxe gennem en juicekur er ikke nødvendigt, for det gør dine nyrer og din lever allerede for dig hver dag.

  Med venlig hilsen

  Rikke
  //Stud. PB i ernæring og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak fordi du læser med 🙂 .. er helt enig med dig at det ikke er sundt i længden. Men at prøve det af i få dage mens man husker at lytte til kroppens signaler, det syntes jeg ikke er noget problem med min krop! Men det vigtig at lytte til sin egen krop ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "Kropsbehåring" #2