Det bliver et "nej"..

Kommende bogklub?

img_0378

Hej venner. 

Jeg håber at jeres weekend har været lige så rar som min! Jeg kan ikke huske hvornår jeg har haft så få planer i en weekend. Oftest så propper man en masse aftaler ind i weekenden, fordi man ikke kan overskue dem i hverdagene. Jeg har helt ladet være med at lave specielt mange aftaler, for at passe bedre på mig selv. Jeg har lavet en aftale med mig selv om at jeg ikke skulle have mit tv tændt i weekenden. Det er så nemt bare at lægge sig på langs og se et eller andet dumt program, istedet for at bruge tiden på noget som faktisk gør mig glad.

Malte kom ind af min dør kl 16.30 i går. Jeg lå på sofaen og læste min bog færdig. Jeg har været igang med at læse “Savnet” af Michael Katz Krefeld som er anden bog i “ravn serien”. Den første bog “Afsporet” slugte jeg på et par dage, jeg kunne slet ikke lægge den fra mig, som er den bedste følelse man kan få, når man læser en god bog. Den anden bog gik jeg igang med i sommerferien og jeg er først færdig med den idag. Den begyndte godt, den var tung i midten men den sluttede vildt spændende. Der skal meget til at holde mig fast til en bog, jeg lægger den fra mig hvis den ikke fanger mig på de første 50 sider ca. Nu havde jeg allerede købt tredje bog i serien “Sekten”, så jeg var nødt til at læse den færdigt. Det er jeg også glad for jeg gjorde, fordi slutningen gjorde hele forskellen.
Jeg har altid nydt at læse, men nogle gange skal jeg lige fortælle mig selv at jeg skal gøre det, istedet for at se en serie på Netflix. Man kan hurtigt komme ud af ens læserytme, hvis man ikke holder den ved lige. Men i lang tid har jeg læst en del, hvilket jeg også har fornemmelsen af at mange af jer læsere gør? Jeg har jo snakket om at lave en bogklub her på bloggen, for noget tid siden. Der var kæmpe opbagning fra jer på instagram omkring det, men skal lige tænke over hvordan det bedst muligt kan lade sig gøre..
Jeg er heldig at jeg bor sammen med en læsehest, hun giver mig altid de bedste anbefalinger på bøger som jeg SKAL læse. Indtil videre står der over 20-40 bøger i min bogreol som jeg skal have læst, hvilket jeg kun kan se om en kæmpe glæde. Det kommer månedligt flere og flere til..
Hvis vi skal holde en bogklub herinde, så skal vi jo lige finde ud af hvordan den skal være. Jeg tænker at jeg vedhæfter en indsendelsesformular her på bloggen idag, så kan i skrive en masse forskellige bogforslag ind. Alt afhængig af bogens størrelse, så tænker jeg en måned til hver bog er passende? Det må gerne være nye bøger og gamle bøger. Jeg er nok selv mest til krimier, drama og fantasy. Jeg er ikke god til de der “pladderromantiske” bøger (der er undtagelser selvfølgelig) og jeg nedlægger altså veto mod “fifty shades of grey” – sorry.. Men ellers så modtages alle andre bud med kyshånd.
Det kan også godt være nogle “selvhjælpsbøger” (nogle af de her fx. (se nederst i indlægget)). Nogle om at være særlig sensitiv, lære at elske sig selv mm. Så kan vi jo også sagtens diskutere hvordan man hver især opfatter det, indrage egne erfaringer og sådan.

Hvis jeg vælger at lave denne her bogklub, så skal der helst også være stemning for at i gider være med. Lidt ærgerligt at jeg læser en bog og skriver diskuterende spørgsmål herinde og der ikke kommer nogle svar – haha.. Det kan også godt være at det er nemmest at jeg laver en “live story” på instagram hvor i kan kommenterer derinde? Det vil jeg ikke have noget imod, så længe i bare har lyst til at deltage i diskussionen. Alting til sin tid, først så kan vi lige finde ud af om det overhovedet er nogle der har lyst til at være med. Jeg læser en masse bøger uanset hvad, men det kunne da være hyggeligt at diskutere dem sammen med dig. På den måde finder vi begge nok en masse ny viden om en masse bøger vi nok aldrig selv ville have set og læst.
Så, jeg tænker at jeg vedhæfter den der indsendelsesformular her, dem der kommenterer med bogidéer, tænker jeg også er dem der har lyst til at være med i bogklubben. Del gerne dine tanker i en kommentar, hvor det skal forgå og hvordan det skal forgå?

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Caroline

  Det kunne være så hyggeligt, at være med i din online bogklub, Caroline! Jeg elsker at læse, men har aldrig nogen at diskuterer de bøger, jeg læser, med, fordi mine veninder og kæreste ikke rigtig er de store læseheste…
  Jeg synes, det kunne være fedt, hvis det foregik her på bloggen, så man kunne se andre læseres tanker om bøgerne og diskuterer dem i kommentarfeltet – håber det bliver til noget, og har allerede sendt en stak forslag afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Fedt du er med! Jeg elsker nemlig også at diskutere gode bøger! Men det er sjældent at man mødet nogle der lige har læst præcist den bog som man selv læser 🙂 .. men tak for feedback. Der er heldigvis mange der har sendt en masse gode forslag ind, så tænker det nok skal blive til noget.

   Rigtig god dag til dig.
   Vh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Caroline
  Jeg er helt med, det kunne være så sjovt:-) Det er virkelig sjældent at jeg læser en bog på samme tid som andre, så savner nogle at diskutere med! Jeg er nok mest på krimi og spænding, men kunne også godt tænke mig at læse nogle gode biografier.
  Det kunne være fedt, hvis det er bøger der ikke er helt nye, så de er til at få på biblioteket eller i en billig udgave, så vi ikke alle skal ud og bruge 300 kr. på en ny bog hver måned:-)
  Men fedt initiativ, jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Lise.

   God ide med at det ikke skal være helt nye bøger. Jeg syntes faktisk også at der er en god blanding af forslag, som i har sendt ind til mig.

   Jeg går i tænkeboks med hvordan det hele skal forgå, men fedt at du er med!

   De bedste hilsner fra <
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Caroline ☺️
  Hvis du lytter til podcasts, så vil det være super fedt, hvis du vil dele ud af nogle? Jeg lytter selv til nogle forskellige – krimi, selvhjælp osv.

  God torsdag! 🍂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver et "nej"..