Lad os snakke om: "utroskab" (min historie)

Lad os snakke om: “utroskab” #2.

24

Igen forbløffer jeres ærlighed mig! Igen er jeg blæst helt bagover, over jeres hudløse ærlige og sårbare fortællinger. Selvom i er anonyme, så er i sørme stadig skide seje! Tak fordi i deler, tak fordi i det med til at vise at vi sammen kan bryde tabuet.

Læs første del af ærlighederne HER og læs også min historie om utroskab HER.

Vi er faktisk i bund med de første tabubelagte emner som i havde skrevet ind omkring. Jeg syntes bestemt ikke at vi skal stoppe, fordi jeg ved at der er mange flere tabubelagte emner derude, som fortjener at blive brudt. Du kan sende dit bud ind HER, så går jeg igang med en ny runde “lad os snakke om” vol. 2.

25 26 27 29 30 31 32 33 34 35 36 37 3816  17 17518 19 20 21 22 23

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Maren

    Hold da helt op, hvor er der mange, der er deres kærester utro uden at være kede af det. Det kan jeg slet ikke forstå, og hvor giver det mig endnu mindre lyst til at date. Kunne godt tænke mig at vide, hvorfor man ikke går fra sin kæreste inden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "utroskab" (min historie)