Lad os snakke om: "utroskab" #1

Lad os snakke om: “utroskab” (min historie)

img_7598
Læs jeres første del af jeres ærligheder om utroskab HER.

Jeg har ikke behov for at skrive om dengang jeg var i et forhold med en mand, der var mig utro. Mest fordi han ikke fortjener taletid på bloggen, men også fordi jeg knap nok kan huske noget fra dengang. (hvis du vil læse mere om det, så læs med HER).

Jeg har oplevet utroskab på mange forskellige måder. Jeg har haft en kæreste der var mig utro, jeg har oplevet veninders kærester der har været dem utro, jeg har oplevet veninder der var utro mod deres kærester. Når det sker, når utroskaben rammer en med 1500 km/t, hvad gør man så?

Det vigtigste er at tænke: “det er ikke min skyld”. Hvis det vel at mærke, ikke er din skyld! Skylden lægger jo altid hos den der vælger at være utro, men jeg mener at der som regel, skal to til tango. Der er selvfølgelig undtagelser! Hvis en kvinde vælger at være utro, så er hun selvfølgelig en kæmpe idiot. Men hvorfor vælger hun at være utro? Jeg retfærdiggør ikke hendes handling, men jeg tror bare at der som regel lægger noget bag. Du er ikke et normalt, velfungerende menneske med empati overfor andre, hvis du bare vælger at stikke pikkemanden op i en anden – for sjov!
Min ekskæreste kom fra en barndom med druk, vold og mangel på omsorg og nærkontakt. Det retfærdiggør ikke at det så er okay, at han havde flere kærester på samme tid, men det kan hjælpe én til at forstå, at det ikke er min skyld.

Når man drikker, så bliver ens indre dæmoner ofte lukket ud. De har været spærret inde i så lang tid, men nu får de frit spil.. Dæmonerne giver dig andre briller på og dit virkelighedssyn bliver forvrænget. Jeg tror på at man kan fucke op og virkelig fortryde sin handling. Der er selvfølgelig nogle røde lamper som lyser, men hvis musikken spiller, dæmonerne tynger og lyset forsvinder – så kan det være svært at se klart.
Utroskaben er en ventil for noget der gør rigtig ondt inden i en. Noget som man ikke kan tåle at se i øjnene og kæmpe med. Hvis dette er tilfældet, så bedes du gå fra din partner eller tigge om tilgivelse og gå igang med at kæmpe.

Du er ikke altid et svagt menneske fordi du er utro (nogle er, men igen, der er undtagelser), men du er et usympatisk menneske, hvis du lader det gå ud over den kvinde/mand, der står dig nær. De fortjener bedre end dig – anerkend det.
Du er ikke et svagt menneske, hvis du vælger at tilgive din partners utroskab. Det viser at du tror på jeres kærlighed og tror på den person han/hun virkelig er. Jeg tilgav min ekskæreste, men jeg gjorde det desværre et par gange for meget. Min tilgivelse blev en fribillet til uforpligtet sex med andre piger for ham. Han vidste at jeg ville tilgive, fordi jeg var blind af forelskelse og forhekselse. Jeg var ikke et svagt menneske fordi jeg blev lidt for længe, jeg var desværre bare tryllebundet af en mand, som havde gjort sig så gode venner med hans dæmoner, at han kunne lege med dem.

Hvis du har været din partner utro, men ikke vil sige det, fordi du er bange for at du mister ham/hende, så må du acceptere at det er konsekvenserne af den handling du gjorde. Ét er at man er utro, noget helt andet er at man fratager sin partners valg til at vælge, om han/hun vil være i et forhold med dig. Jeg ville blive aller mest såret, hvis min partner ikke fortalte mig det.. At han kunne leve med den løgn, det ville skræmme mig noget så voldsomt. Men han kender mig også, han ved at han mister mig hvis han siger det. Jeg har ikke lyst til at være et offer for dine dårlige handlinger, derfor så vil jeg gerne vide det, så jeg kan tage stilling til om jeg vil være sammen med ham fortsat. Igen, det er menneskeligt at fejle, men jeg håber inderligt at man dræber dæmonerne, tager brillerne af, ser de røde lamper og tænker på hvad du har det hjemme. Han/hun fortjener at du kæmper alt hvad du kan, prøver at kæmpe for den kærlighed i har, eller i har haft.

Tillid er den største gave at give et andet menneske. Det er desværre også en af de nemmeste at miste igen. Det er et livstræ, som skal passes, plejes og nusses om – dagligt. Du har 2 valg, du kan vælge at leve i mistillid og mistænke din partner for forbrydelser han/hun måske aldrig har begået. Eller du kan vælge at hoppe ud i uvisheden og stole på at det her, det er rigtigt og se hvor træet vokser hen.

Utroskab er en bred figur som ikke kan defineres, det er forskelligt fra person til person og fra forhold til forhold. Dette er mine ord, mine holdninger – måske ser jeg anderledes på det, hvis vi har to børn og en hund sammen, måske ikke. Uanset hvad, så lyt til dit hjerte og mærk efter – du er vigtigst! 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad os snakke om: "utroskab" #1