Indsend din historie: "vold i et parforhold"

Torsdagsglimmer..

673058419816516f3b709fe437b7bfe5

Hånden på hjertet så er jeg ikke tryg ved at bo i København de her dage. Jeg syntes det er så modbydeligt alle de her skyderne der sker for tiden. Jeg har så ondt af de stakkels mennesker der lever i det og de pårørende til de døde. Jeg synes at der er ekstremt meget uro for tiden og jeg er glad for at jeg bor i den anden ende af byen. Jeg tændte for radioen forleden og blev vred, fordi de snakkede om overgreb på mennesker med sindslidelser. Jeg var rystet og min dag blev påvirket af det! Når jeg kigger på de sociale medier så bliver jeg både varm og ked om hjertet, fordi i denne uge er det “knæk cancer” ugen. En uhyre vigtig uge som gør at jeg er pisse stolt af vores land, fordi vi står fandme sammen når det gælder om at knække denne her sygdom. Jeg tror næsten ikke der findes et menneske som ikke kender, eller kender en der kender en der har/har haft kræft. Den kommer tættere og tættere på.. Jeg kan ikke tænde for Go’ Morgen Danmark uden at vræle, fordi jeg simpelthen bliver så berørt af det. Min elskede morfar blev erklæret kræftfri i august, men døde så i september af en anden ubehagelig skræmmende årsag.. Kan ikke skrive med store nok bogstaver hvor vigtigt der er, at vi alle sammen støtter. 50 kr er bedre end ingenting. STØT HER!

MEN.. Selvom der sker så meget skidt i verden, så sker der altså også meget smukt. Vi har en tendens til at blive trukket af det mørke, men vi skal huske lyset nu mere end nogensinde. Huske på de varme tanker, de gode minder og roen inde i kroppen. Kaos avler kaos, men glimmer avler sgu også glimmer.
Jeg tænker at jeg vil prøve at begynde på lidt “torsdagsglimmer” her på bloggen. Det er dejlig ligetil og meget nemt. Det handler om at sætte fokus på de små glæder i livet og lære at sætte større pris på dem. Det er meget individuelt hvad man mener er en glæde for en, derfor så har jeg vedhæftet en insendselsformular nede i bunden af indlægget. Du må meget gerne sende dine små glæder ind, så vil jeg nemlig udgive jeres glæder i et indlæg på næste torsdag. Find eventuelt inspiration fra min liste, eller gå en helt anden boldgade – det er helt op til dig! Her er 20 små glæder som jeg har mig i min hverdag.

♦ Følelsen når man stikker hånden ned i en pose ris. Følelsen af at ens hånd bliver slugt er ubeskrivelig rar..
♦ Duften af nyvasket hår.
♦ Når du kan cykle gennem byen uden røde lys.
♦ Når der akurat er den mængde tilbage i colaflasken, så det lige kan være i glasset.
♦ Når en telefonsælger bare ringer for at sige “tak fordi du støtter os, god dag!” (okay, det sker mega sjældent, men jeg har faktisk prøvet det!)
♦ Når man laver en spøgelseslort (et udtryk min bror har fundet på som jeg syntes er episk). En spøgelseslort er en lort som er så ren, at der intet er på papiret når man tørre sig!
♦ Når du har drukket godt med vand og din urin er klar! Jeg bliver altid pokkers stolt af mig selv.
♦ Når du faktisk husker at tage dine vitaminpiller hver dag i en uge..
♦ Når du kommer ind i en bus, og der faktisk er plads til at du kan sidde inderst ved vinduet. (Sker sjældent i Kbh!)
♦ Når du gerne vil have en trøje på 2 dage i træk og du lige lugter til den, på det sted hvor din armhule holder til, og den ikke lugter så slemt af sved. WIN!
♦ Når du synger med på en sang og i sekunder tænker: “ej, det lyder da faktisk ret godt!”
♦ Når ekspedienter/buschaufføre faktisk er i godt humør og ønsker dig en god dag.
♦ Når du har trænet 2 gange og spist ok sundt i 3 dage og kigger på dig selv i spejlet og tænker: “hey, jeg er da mega lækker!”
♦ Når du lytter til den musik der skal spilles til dit kommende (måske fiktive) bryllup.
♦ Når man hører at to kendte mennesker er kærester i virkeligheden!!
♦ At blive nusset det sted hvor armen bøjer.. Ikke albuen, men på indersiden af armen. Stedet mellem underarm og overarm. Hvad hedder det punkt?
♦ AT BLIVE NUSSET I BAGHÅRET!! Hvorfor gør kvinderne det alt for tit på mændene uden vi får igen. Når de så endelig gør det, så er de ekstremt dårlige til det (snedige små banditter..)
♦ Når du går i panik fordi du ser en sort ting på gulvet, du spænder i hele kroppen fordi du tror det er en edderkop. Glæden når du bare ser at det er en gammel rulle støv og hår..
♦ Når den kjole/trøje du har kigget på i butikken pludselig er på halv pris og din størrelse er der! (sker sjældent, men det sker!)
♦ Følelsen i kroppen når december nærmer sig. Hyggen, varmen, slikket, familien, gaverne.. Stemningen der ikke kan beskrives. Jeg er kæmpe julefan. Glæder mig til at tilbringe min jul i Thailand i år!

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsend din historie: "vold i et parforhold"