Torsdagsglimmer #4

8 om Frk. Thorsfelt.

img_0689

Vi er vel alle sammen en smule underlige og sære, på hver vores måde. Det er det der er med til at gøre os til os, og adskille os fra alle andre. Hvis vi ikke har vores særheder, så går vi alle sammen og ligner hinanden, hvilket egentlig også ville være sært og meget underligt. Jeg synes ikke at jeg er “sær”, men jeg er klar over at jeg har nogle sider, som andre godt kan syntes er en smule underlige.

1. Jeg bliver 26 om under 2 måneder og jeg sover stadig med en bamse. Den hedder Vaske og det er en vaskebjørn, ja, så kreativ var jeg som 5 årig, da jeg skulle finde på navn. Fik ham da jeg vandt et svømmestævne af mine forældre, han har ikke forladt min side siden da. Han er det første jeg vil tage under armen, hvis der er brand i min lejlighed.

2. Min livret et pasta med pølser og ost. Hvis jeg har haft en dag hvor intet spiller, så skal jeg bare have pasta, NU! Jeg koger altid for meget pasta, så kommer jeg den kogte pasta som jeg ikke får spist i en kop og stiller den i køleskabet. I løbet af aftenen hygger jeg mig med at spise min “kop-pasta”. Det er lykke for mig.

3. Hvis jeg ikke skulle bo i Danmark, så skulle jeg bo i Sydfrankrig. Leve på en vingård, med øko landbrug og en masse dyr. Rende rundt i overalls og dyrke yoga hver morgen i varmen. Hvis jeg ikke skulle være pædagog, så skulle jeg være naturfotograf eller miljøkæmper!

4
. Jeg købte engang en helt bunke af bøger af en forfatter, som jeg havde hørt rosende om på nettet. Jeg tvang mig selv igennem den første bog, selvom jeg syntes at det var en stor omgang lort. Jeg kunne godt lide idéen om at jeg var typen, der læste den slags bøger.. Jeg opgav og gav alle sammen til den lokale genbrug.

5. Grundet min særlig sensitivitet, har jeg ofte troet at jeg er skitzofren. Det er så forstyrrende at føle så meget på én gang, derfor kan man nemt føle at det ikke er en selv der føler alle følelserne. Det er virkelig svært at forklare, men jeg har heldigvis fået en masse beskeder fra andre sensitive, der fortæller at de har det ligesom jeg.

6. Jeg læser ufattelig få blogs. Faktisk så synes jeg at der er utrolig langt mellem snapsene, når det handler om at finde gode blogs. Måske er det fordi der findes så mange, så man drukner bare i dem? 
Det sidste lange stykke tid har jeg læst meget med hos hende her og hende her. To kvinder som inspirerer mig dagligt, både på deres Instagram og på deres blogs!
De er begge to så skide dygtige også tager de så smukke billeder. Trine har jeg været så heldig at møde flere gange til events og hun er lige så mild og rar i virkeligheden, som hun er på sin blog. Hvis jeg mangler inspiration til mit tøjvalg, så er det altid Trine eller Cathrine jeg går ind på, de har så også en tøjstil som alle andre kun kan drømme om! Cathrine har jeg aldrig mødt personligt, men hun har sgu bare knækket koden med bloggen og Instagram. Hun har fantastiske billeder og en godhed som bare smitter igennem de dybeste indlæg.

7. Jeg har 2 tatoveringer og regner med at have dobbelt så mange inden for et par måneder.

8. Jeg ønsker ikke at blive gift i en kirke, jeg tror ikke på gud, så jeg kan ikke se hvorfor jeg skal stå i en kirke og lyve. Mit drømmebryllup skal foregå i en skov, med min og min mands tætteste familie og venner.
Jeg ønsker ikke at mit barn skal døbes, han/hun skal navngives også må barnet selv beslutte om det vil døbes når det er gammelt nok til at have en holdning til kristendommen (eller en anden tro?). Min nuværende kæreste er ikke just enig i mine holdninger. Jeg er ikke fan af at stå i en kirke og sige “ja” og “nej” til ting jeg ikke går ind for, det tror jeg heller ikke kirken ønsker.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • Tine

  Hæhæ jeg er helt enig i dit sidste punkt i forhold til kirken! Jeg synes ikke, man hverken skal giftes eller døbes i kirken, hvis ikke man er religiøs. Min kæreste er ligeledes uenig, fordi det for ham handler om tradition, så den diskussion må vi tage, hvis det en dag bliver aktuelt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er dejligt at jeg ikke et helt alene om mine holdninger 😅..

   Så håber jeg vi får overbevidst vores mænd, hvis det en dag bliver aktuelt 😉

   Vh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Da jeg mødte min kæreste ville han slet ikke giftes, da han ikke så nogen grund til det “vi har det jo godt sammen alligevel”
  Den indstilling har jeg heldigvis fået ændret hos ham, da han er den eneste mand jeg har haft lyst til at blive gift med.
  Vi skal heller ikke giftes i kirken, men drømmer om et have bryllup, hvor vi kan fejre kærligheden til hinanden.
  Tak for en fantastisk blog og tak for dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ej hvor dejligt for dig og jer! Der er jo rigtig mange måder at fejre kærligheden på, det behøves ikke være så traditionelt altid.

   Et havebryllup lyder også bare så fint <3 ..

   Rigtig god weekend.

   Kh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Caroline. Af hjertet tak for dine søde søde ord om mig. Bliver helt stolt, over at jeg kan inspirere smukke dig.

  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du fortjener så meget ros. Du gør det så godt ♥️♥️..

   Kram herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsglimmer #4